fbpx Riverdale (4. évad) | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Riverdale (4. évad)

2020. december 12. 13:44

Az Archie Comics képregénysorozatra épülő Riverdale című sorozat 2017-ben indult a Netflixen. A kisváros rejtélyes történetének első évada egészen kiváló volt, de a színvonal kissé csökkent az szezonok előrehaladtával. Bár én jól szórakoztam a második és harmadik évad során is, néha egészen abszurd irányba fordult a történet. Lássuk eddig milyen a 4. évad!

A cikk megírásának pillanatában három rész jelent meg a sorozat legújabb évadából. A történet nem sokkal azután folytatódik, ahol a harmadik évad véget ért és lassan indul, de annál izgalmasabbá kezd válni. Luke Perry, aki Archie apját, Fred-et alakította, márciusban tragikus hirtelenséggel elhunyt, ezért az első rész neki állít emléket. Ebben az epizódban a megszokottnál lassabban halad a történet, de egészen emberi és igazán fordulatos, így egyáltalán nem bántam. A második rész már mozgalmasabb, de a harmadik rész végére indul be igazán a sorozat. Az előzetes alapján a negyedik rész pedig tartogat némi borzongást majd.

Kíváncsian várom a folytatást és bízom benne, hogy a harmadik évad elvarratlan szálai nem teszik majd ismét komikussá a látottakat.

Írta: Cserna Benjámin