fbpx Bártfai-Jablonszky Andrea | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Bártfai-Jablonszky Andrea

EMCC akkreditált EIA Practitioner, okleveles szupervízor
+36 20 369 8969
jablonszky.a [at] jacommunicate.hu
-
Emailben történő előzetes egyeztetés alapján

Közel 6 évet töltöttem a verseny szektorban marketing vezetőként és kommunikációs tanácsadóként. 2006-ban hoztam létre saját tanácsadó cégemet. Tréneri végzettségeimet hazai és nemzetközi iskolákban szereztem, 15 éve dolgozom trénerként csoportokkal.
Coach képesítésemet a GROW-nál szereztem, 8 éve vezetek coahing folyamatokat, 2015-ben az ICF ACC akkreditációt szereztem meg, majd az EMCC Practitioner coach és mentor minősítést 2018-ban. Integratív coaching módszertant tanultam, munkámban leginkább a Gestalt megközelítést és a kognitív behaviorizmus irányzatait használom.
2016- ban kezdtem szupervíziós tanulmányaimat, azóta egyéni és csoportos szupervízióban dolgozom. Küldetésemnek tekintem, hogy a hazai coach és tréneri szakma minősége javuljon és kiemelkedővé váljon, ezért 4 évet dolgoztam az EMCC hazai szervezetének elnökségi tagjaként, illetve 2018-ban megalapítottam a Trénerek Iskoláját, ahol több szintű tréner képzés folyik. Rendszeresen veszek részt magam is módszertan-specifikus továbbképzéseken. Jelenleg a nemzetközi szupervizori akkreditációmra készülök.

Mottó, hitvallás, filozófia

"Munkám legnagyobb értéke az, hogy részese lehetek annak a folyamatnak, ahogy emberek átlépik korlátaikat, új paradigmákat fedeznek fel és tehetségüket, személyiségüket kibontakoztatva sikereket érnek el."