fbpx Pécs-Middlesex kettősdiploma program | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécs-Middlesex kettősdiploma program

Karunk a hazai felsőoktatásban egyedülállóan több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az angol nyelvű kétszintű üzleti képzésben. A Middlesex University-vel közösen kialakított alap és mester szintű képzési programokat azoknak a felvételizőknek és alapszakon már végzett hallgatóknak ajánljuk, akik tanulmányaik során nem csak a Pécsiközgáz közgazdász diplomáját, hanem a nemzetközileg is elismert londoni egyetem diplomáját is szeretnék megszerezni.

Miért érdemes a Pécsiközgáz Pécs-Middlesex kettős diploma programjában részt venni?

A két egyetem közötti kooperációnak köszönhetően szélesebb szakmai háttéranyag tárul a hallgatók elé. Hallgatóink a képzés során nem csak az alapozó gazdasági ismerteteket sajátítják el, hanem a nemzetközi esettanulmányoknak és példáknak köszönhetően betekintést nyerhetnek a külföldi piaci lehetőségekbe, így bátran indíthatnak majd vállalkozást, vállalhatnak munkát akár külföldön is. Mivel a képzés hivatalos nyelve az angol, így hallgatóink tanulmányuk során olyan magas szintű szakmai nyelvtudásra is szert tehetnek, amit hosszú évek nyelvi különóráival sem tudnának pótolni.

Karrier-lehetőségek:

A programok sikerét jól mutatja, hogy végzett hallgatóink elhelyezkedési százaléka igen magas, főként hazai és multinacionális nagyvállalatoknál, Európai Uniós projektekért felelős intézményeknél dolgoznak, és nagy számban helyezkednek el külföldön.

Az angol nyelvű kettősdiploma program keretében meghirdetett szakjaink:

Gazdálkodási és menedzsment alapszak angol nyelven (BA Business Administration)

Vállalkozásfejlesztés mesterszak angol nyelven (MSc Enterprise Development and Entrepreneurship)