Aktuális | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Közösségi médiával kapcsolatos gyakornokot keresünk!

A Hotel Arkadia 4* szálloda közösségi média jelenlétével kapcsolatban keresünk hallgatót részmunkaidőben történő foglalkoztatásra (pl. napi 2-4 óra).

A sikeres jelölt:

László Nóra Lilla k, 02/12/2019 - 09:21 0 Attachment(s) Tovább

Gyakornoki lehetőség az MSB Zrt. pécsi irodájában

Az MSB Zrt. pécsi irodája

GYAKORNOKOT

keres

FELADATOK:

  • Fejlesztési projektek, befektetések, pályázati projektek megalapozásában és előkészítésében való részvétel
  • Megvalósítási fázisban lévő projektek szakmai munkájában történő részvétel
  • Napi irodai ügyintézés, mindennapi ügymenet segítése

ELVÁRÁSOK:

László Nóra Lilla h, 02/11/2019 - 14:09 0 Attachment(s) Tovább

Visegrad Scholarship Program 2019

The International Visegrad Fund is now offering Master’s and Post-Master’s scholarships to citizens of the Visegrad Group (V4) countries (Czechia, Hungary, Poland, Slovakia).

László Nóra Lilla sze, 02/06/2019 - 15:41 0 Attachment(s) Tovább

Ösztöndíjpályázat szakmai vlog és blog készítésére

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara az Emberi Erőforrások Minisztériumának 1783/2018/FEKUTSTRAT iktatószámú pályázata keretében szakmai ösztöndíjpályázatot hirdet a XXXIV. OTDK Közgazdaságtudományi szekciójának tudományos, szakmai előkészítő és kísérő online kommunikációja kapcsán a legjobb szakmai blog, illetve vlog koncepció elkészítésére.

László Nóra Lilla cs, 01/31/2019 - 10:17 0 Attachment(s) Tovább

Job offer for Hungarian-speaking administrative assistant/accountant

Who we are?

László Nóra Lilla sze, 01/30/2019 - 09:41 0 Attachment(s) Tovább

Mybabyhug

Varga József k, 01/29/2019 - 15:52 0 Attachment(s) Tovább

KONFERENCIA FELHÍVÁS

Az ELTE PPK Szociálpszichológia MA szakirány 2019. május 9-én rendezi meg harmadik „Változó világ, változó társadalom” elnevezésű interdiszciplináris, tudományos hallgatói konferenciáját. A konferencia célja a napjainkban zajló társadalmi változásokra való reflektálás, és a társadalmat érintő kérdések megvizsgálása elméleti és empirikus kutatásokon keresztül. Fontosnak tartjuk, hogy a különböző, társadalommal foglalkozó tudományterületek egymással párbeszédben vizsgálják ezeket a témákat.

Varga József h, 01/28/2019 - 15:38 0 Attachment(s) Tovább

2019-2020 Francia Kormány Ösztöndíj program

A francia kormány a 2019-2020-ös tanévre is indít ösztöndíjprogramot olyan diákok, fiatal és szenior kutatók számára, akik mester/doktorandusz tanulmányokat vagy poszdoktorandusz kutatást szeretnének folytatni Franciaországban. 

Jelentkezés: 2018. november 1. És 2019. február 28. között

Bővebb információ:

www.hongrie.campusfrance.org

budapest@campusfrance.org

Varga József h, 01/28/2019 - 15:25 0 Attachment(s) Tovább

HPS reklámügynökségi gyakornoki pozíció

A HPS-nél fontosnak tartjuk, hogy a gyakornokaink valódi tudást kapjanak, ezért minden gyakornoknak kijelölt mentora van, aki folyamatosan foglalkozik a fejlesztésével és integrálásával. Abban hiszünk, hogy a befektetett energiánk akkor térül meg, ha megtaláljuk a legjobb embereket és nekik hosszú távon biztosítunk lehetőséget a tanulásra, fejlődésre, előremenetelre. Több senior és középvezető munkatársunk kezdte cégünknél gyakornokként.

László Nóra Lilla h, 01/28/2019 - 14:49 0 Attachment(s) Tovább

Corporate Credit Analyst at Morgan Stanley

Morgan Stanley is a global financial services firm and a market leader in investment banking, securities, investment management and wealth management services. With more than 1,300 offices in 43 countries, the people of Morgan Stanley are dedicated to providing our clients the finest thinking, products and services to help them achieve even the most challenging goals.

László Nóra Lilla h, 01/14/2019 - 14:02 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább