Aktuális | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Ireland Finance Analyst

László Nóra Lilla h, 12/17/2018 - 09:38 0 Attachment(s) Tovább

Álláslehetőség a Külgazdasági és Külügyminisztériumban

Külgazdasági és Külügyminisztérium kereskedelempolitikai területre keres tehetséges, közgazdász végzettségű vagy nemzetközi kapcsolatok szakon végzett Kollégákat.

 

Pályázati feltételek:

  • közgazdász végzettség vagy nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett diploma
  • felsőfokú angol nyelvtudás
  • jó minősítésű diploma

 

Előnyt jelent:

László Nóra Lilla cs, 12/13/2018 - 14:47 0 Attachment(s) Tovább

E-lit - Tervezd a jövőd!

Jelentkezz ösztöndíj programunkra, szerezz diplomát, gyakorlati tapasztalatot, és egy 1M FT értékű ösztöndíjat egyszerre!

Az sem lesz kérdés, hol kezded diploma után a karriered, mert mindezek után egy teljes munkaidős pozíciót ajánlunk fel neked Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál!

Kiket várunk?

László Nóra Lilla p, 11/30/2018 - 14:06 0 Attachment(s) Tovább

The Central European - American Business Leaders Scholarship (Hungary)

László Nóra Lilla k, 11/13/2018 - 09:47 0 Attachment(s) Tovább

Deloitte Tax Poker Tournament, adószakmai verseny értékes nyereményekkel!

A Deloitte Tax Poker Tournament egy izgalmas adószakmai verseny gazdasági és jogi területen tanuló fiataloknak, ahol rendhagyó módon tehetnek tanúbizonyságot talpraesettségükről, gyors gondolkozásukról.

 

A verseny nyereményei:
1. hely: 300.000 Ft 
2. hely: 200.000 Ft
3. hely: 100.000 Ft
+ 3 hónapos adótanácsadó gyakornoki lehetőség a három helyezettnek

Varga József szo, 11/10/2018 - 12:22 0 Attachment(s) Tovább

Pályázati felhívás - Hong Kong PhD Fellowship Scheme

A 2009-ben alapított Kutatási Ösztöndíj Tanács (Research Grants Council, RGC) világszerte a kiemelkedő tehetségek számára biztosít lehetőségeket a Hong Kong PhD Ösztöndíj keretében Hongkongban folytassanak doktori tanulmányokat

László Nóra Lilla p, 10/26/2018 - 08:53 0 Attachment(s) Tovább

Internship in Satakunta University of Applied Sciences, SAMK, FINLAND

László Nóra Lilla sze, 10/24/2018 - 15:49 0 Attachment(s) Tovább

Ujvári János diplomadíj-pályázat

Az Ujvári János diplomadíj-pályázat célja segíteni a felsőoktatási tanulmányaik végéhez közeledő hallgatókat, hogy diplomadolgozatuk témáját megfelelő szakmai támogatás mellett szellemitulajdon-védelmi szempontból is megvizsgálják, és feltérképezzék az általuk választott téma szellemitulajdon-védelmi vonatkozásait, illetve oltalmazhatósági lehetőségeit.

A pályázók köre:

Endeli Katalin p, 10/05/2018 - 14:43 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább