Aktuális | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Közbeszerzési Kiválósági Díj 2018

A Közbeszerzési Hatóság pályázatot hirdet Közbeszerzési Kíválósági Díj elnyerésére, melynek célja fenntartható közbeszerzési témában készült szakdolgokat, évfolyamdolgozat vagy tanulmány díjazása felsőoktatási intézmények tanulói számára.

A pályázatra jogosultak köre: akkreditált hazai felsőoktatási intézmények a pályázat benyújtásának időpontjában nappali vagy levelező tagozatos hallgatói, vagy hallgatói jogviszonya a diploma megszerzésével 2018-ban szűnt meg.

 

László Nóra Lilla k, 08/07/2018 - 12:07 0 Attachment(s) Tovább

Közgazdász gyakornok

A Crosssec Solutions csapata pécsi irodájába gazdasági tanulmányokat folytató egyetemi hallgatót keres teljes vagy részmunkaidős foglalkoztatás keretében.

Endeli Katalin k, 07/31/2018 - 11:46 0 Attachment(s) Tovább

Kari rangsor - Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj

 2018/2019-es tanévre meghirdetett Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra (korábbi nevén Köztársasági Ösztöndíj) benyújtott pályázatok alapján karunk az alábbi rangsort állította fel. Az ösztöndíjban azok a pályázók részesülnek, akik a fenti rangsorból az EMMI által felállított létszámkorlátnak megfelelnek.

Endeli Katalin h, 07/16/2018 - 11:13 0 Attachment(s) Tovább

Állás - nemzetközi projektmenedzser

Pályázatírással és azok teljes körű menedzsmentjével foglalkozó pécsi cég munkatársat keres nemzetközi projektmenedzser munkakör betöltésére.

Endeli Katalin p, 06/29/2018 - 10:27 0 Attachment(s) Tovább

Állásajánlat

Részletek

Varga József h, 06/18/2018 - 11:55 0 Attachment(s) Tovább

TeMA Tehetség Menedzsment Alapítvány - Pályázati felhívás

A TeMA Tehetség Menedzsment Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) pályázatot hirdet az általa működtetett Támogatási Programba való felvétel érdekében.

Varga József k, 06/12/2018 - 14:09 0 Attachment(s) Tovább

Gazdasági elemző pozíció - Niveus Kft.

Dinamikusan fejlődő cégünk, a Niveus Consulting Group Kft. elsősorban transzferárazási, adózási és számviteli kérdésekben, illetve különböző stratégiai területeket érintő tanácsadási projektekben áll ügyfelei rendelkezésére. 

Varga József h, 06/11/2018 - 12:34 0 Attachment(s) Tovább

Magyar Cukor Zrt. HR generalista pályázata

Részletek

Varga József h, 06/11/2018 - 12:28 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább