fbpx World of Practice | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

World of Practice

A „World of Practice” (továbbiakban: WoP) a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának azon kezdeményezéseit foglalja magába, ahol az elmélet találkozik a gyakorlattal, ahol a hallgató találkozik az ügyféllel, a vállalattal, a vállalkozóval, ahol az ügyfél, a vállalat, a vállalkozó megismeri a legújabb kutatási eredményeket, legyen szó projektmunkáról, közös ötletelésről, tesztelésről, vagy tapasztalat-megosztásról. A WoP által összefogott események  és projektek célja, hogy a Pécsiközgáz hallgatói már tanulmányaik alatt valós ügyfelekkel, valós problémákon dolgozzanak, hogy partnereink már a hallgatók tanulmánya alatt részt vehessenek a vállalatra szabott kompetencia fejlesztésben, hogy az egyetemet körülvevő lokális közösség, gazdasági régió mielőbb részesülhessen naprakész és valós megoldásokban. 

Az alábbi linkekre kattintva a WOP rendezvények részletesen megismerhetők.

További információk: Györkő Dorisz

Programok

WOP Week  I További részletek > 

WOP Events I

Egyre több kérés érkezik a vállalti partnereink részéről, hogy nem egyetlen előadással, hanem egy előadás sorozattal csatlakoznának be a kurzusokba. Előfordulhat az is, hogy pont a vállalati hét időpontjában nem tudnak ellátogatni hozzánk. A félév során a vállalatok koncentráltan a WoP Week során látogatnak el hozzánk, de a félév során is lehetőség van a vendégelőadói programba való becsatlakozásra.

Ha szívesen adna át tapasztalatát a Pécsiközgázos hallgatóknak, vegye fel velünk a kapcsolatot a cal [at] ktk.pte.hu címen.

iEXPO I További részletek > 

WoP Advisory Borad 

Új fejezet a World of Practice (WoP) életében! Köszöntjük Pál Tibort, mint a WoP újonnan alakult Advisory Boardjának elnökét. Az Advisory Board szerepe, hogy támogassa a kurzusaink gyakorlatias jellegének fejlesztését, erősítését, hogy képzéseink minél jobban megfeleljenek ne csak az akadémiai, de a munka világából érkező elvárásoknak is.

Karunk izgatottan várja együttműködésünket, mely során lehetőséget biztosítunk hallgatóinknak, hogy elméleti tudásukat a gyakorlatban is kamatoztathassák, miközben értékes, valódi tapasztalatokra tesznek szert.

WOP a kurzusok:

Internship Center I További részletek >

Simonyi Hackathon I További részletek >

Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program I További részletek >