Fedezd fel!

Örülünk, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed és honlapunkat böngészve közelebbről is meg kívánsz ismerni minket!

Karunk számos lehetőséget nyújt hallgatóinak karrierjük megalapozásához, a gyakorlatias tudásátadás mellett a nemzetközi tapasztalatszerzéstől, a rövidebb-hosszabb ciklusú képzési programokon át, a vállalkozóvá válás segítésén keresztül egészen a tanulmányok anyagi támogatásáig.

Bízunk benne, hogy mire bebarangolod a Felvételizőknek szóló oldalt Te is felfedezed e vonzerőket és úgy érzed, hogy megéri a Pécsiközgáz közösségéhez tartozni, nálunk továbbtanulni.

Bátorítunk, hogy ne csak a kiadványaink fellapozására és a honlapunkon található információra támaszkodva hozd  meg döntését, hanem keresd azokat az alkalmakat is, amikor személyesen találkozhatsz velünk. Munkatársaink a jelentkezési határidőig járják a középiskolákat, hogy tájékoztató előadásokkal segítsenek tieteket, felvételizőket. A felvételi időszakban két alkalommal is hirdetünk nyílt napot, amikor campusunkra látogatva ismerhetsz meg bennünket. 

Bízunk benne, hogy minden felmerülő kérdésedre megfelelő válasszal tudunk majd szolgálni és Veled is találkozhatunk a következő félév kezdetén!