fbpx Hírek | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Hírek

Szülői Fórum

A PTE KTK szülői fórumbeszélgetésre hívja a Kar iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló középiskolás diákok szüleit. A programra regisztráció..

Nyílt nap a Pécsiközgázon

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara ONLINE Nyílt Napot tart! A programon való részvétel előzetes regisztrációt igényel.

2021. SZEPTEMBERI KEZDÉSSEL MEGHIRDETETT SZAkjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2021. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

Az oktatás és számonkérés szabályai a 2020/21. tanév tavaszi félévében

A Közgazdaságtudományi Kar dékánja által 2021. január 14-én kiadott 1/2021. sz. dékáni utasítás értelmében a tavaszi féléves oktatás a Kar minden..

PÁLYÁZAT - ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAK ÉS RÉSZKÉPZÉSEK

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása a kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, a..

ÖNKÉNTESSÉG DIGITÁLIS TARTALOMSZERKESZTŐ POZÍCIÓBAN

Mi már belevetettük magunkat a 2021-es év teendőibe, viszont arra jutottunk, hogy szükségünk lesz Rád is! 😊 Tehát ha van egy kis szabadidőd és..

MAGYAR ÁLLAMI EÖTVÖS ÖSZTÖNDÍJ 2021/2022

A Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj a hazai tudományos, gazdasági és kulturális élet legtehetségesebb fiatal szakembereinek külföldi résztovábbképzését..

CAMPUS MUNDI PÁLYÁZAT - KÜLFÖLDI SZAKMAI GYAKORLAT

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása felsőoktatási hallgatók számára külföldi szakmai gyakorlat támogatására a 2020/2021-es tanévben, a..