fbpx Hírek | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Hírek

PÓTFELVÉTELI ELJÁRÁS KERETÉBEN MEGHIRDETETT KÉPZÉSEK (2021/2022)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Pótfelvételi a doktori iskolákban

Karunk doktori iskolái pótfelvételit hirdetnek.

PONTHATÁROK 2021 - NORMÁL FELVÉTELI ELJÁRÁS

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Tanulj és kutass bajor felsőoktatási intézményekben!

A BAYHOST ösztöndíjat és külföldi mobilitási lehetőséget hirdet Közép-, Kelet- és Közép-Kelet Európai hallgatók számára, hogy egy évig Bajorországban..

Szállodai diákmunka és szakmai gyakorlati lehetőség

"A szállodák és vendéglátóhelyek már készülnek a nyitásra, így ha szeretnél most, vagy később a hazai szállodaiparban dolgozni, akkor jelentkezz és..

Számvevő gyakornok pozíciót hirdet az Állami Számvevőszék

Az Országgyűlés legfőbb pénzügyi és gazdasági ellenőrző szerve, az Állami Számvevőszék pályázatot hirdet "számvevő gyakornok" munkakör betöltésére.

Új szakmai díjak, projektmenedzser szakembereknek a Deutsche Telekom IT Solutions és öt vezető, hazai egyetem támogatásával

A PMI fontosnak tartja, hogy a projektmenedzser szakembereknek lehetőséget nyújtson a megmérettetésre, eredményeik megismertetésére a tágabb szakmával..

Publikációs siker a PTE Közgazdaságtudományi Karán

Hosszú kutatómunka hozta meg a gyümölcsét a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán (PTE KTK). Szerb László professzor vezetésével a karon..