Kappa Tau Beta

Hogyha a pécsiközgázt járva azt hallod, hogy egy programon a kappák is részt vesznek, akkor biztosra veheted, hogy arra a rendezvényre már megéri elmenni. De hogyha valaki meghív egy kappás eseményre, akkor azt már vétek kihagyni. Miért van ez?

A Kappa Tau Beta diákszövetséget 2010-ben két lelkes Áron alapította, azzal a céllal, hogy idehaza is meghonosítsák azt a görögház típusú testvériség rendszert, ami már Amerikában több száz éve töretlenül működik. A diákszövetség lényege egy olyan összetartó közösség létrehozása, amelynek tagjai a jövőben is bátran számíthatnak a testvéreikre.

A kappák közé olyan hallgatók tartoznak, akik aktív résztvevői a pécsiközgáz életének, diákszervezetek tagjai, különböző rendezvények szervezői, a KTK képviselői az egyetemi eseményeken és legfőképp karunk mozgatórugói.

A diákszövetség céljai közé tartozik az egyetemi élet megszínesítése rendhagyó, nem mindennapi programokkal és ezek mellett fontosnak tartjuk, hogy tegyünk valamit a társainkért, az iskoláért, Pécs városáért és nem utolsó sorban a környezetért.

A diákszövetségbe hosszas megfigyelés után jelöljük az új tagokat, így mindenki esélyes a tagságra, hogyha sikerül felkeltenetek a figyelmünket.

Várunk Titeket a programjainkon és kövessetek minket facebookon is.