Gazdálkodási és menedzsment

Gazdálkodási és menedzsment

Képzési információk:

Képzési idő: 4 félév

Specializáció/szakirány: -

A szakképzettség megnevezése az oklevélben: Felsőfokú közgazdász-asszisztens / Economist Assistant in Business Administration and Management

Kiket várunk a Gazdálkodás és menedzsment felsőoktatási szakképzésre?

Várjuk jelentkezésedet, amennyiben szeretnéd jobban megismerni a vállalkozások és vállalatok mögött rejlő tervezési, szervezési, döntés előkészítői és operatív feladatokat, és szeretnéd szakmai és gyakorlati tudással is felvértezni magad, hogy kreatívan oldhass meg üzleti és gazdasági problémákat.

Miért érdemes a Gazdálkodás és menedzsment felsőoktatási szakképzést választanod?

A szakképzés tanterve által kínált tudáselemek birtokában a végzettek számos területen, vállalatok széles körénél  lesznek képesek támogató és menedzseri munkakörök betöltésére, gyakorlati problémák megoldására.

Főbb tantárgyak:

Stratégiai és üzleti tervezés; Kisvállalkozás menedzsment; Környezetgazdaságtan; Pályázatok menedzselése; Üzleti gazdaságtan; Marketing; Nemzetközi gazdaságtan

A képzés tanterve ide kattintva érhető el. 

Elhelyezkedési lehetőségek:

A szakképzés tanterve a hazai kis- és középvállalatokban jól hasznosítható tudáselemeket is biztosít a képzésben részt vevők számára. A szakképzés lehetőséget ad arra, hogy a hallgatók olyan szakmailag megalapozott gyakorlati ismereteket szerezzenek, amelyek iránt a munkaerőpiacon igény van, és amelyek elősegítik a végzett hallgatóknak az elhelyezkedést és munkavégzést.

Továbbtanulási lehetőségek:

Sikeres végzést követően tanulmányaidat folytathatod a Kar magyar vagy angol nyelvű alapképzési szakjain, ahonnan egyenes út vezet a mester diploma és a PhD fokozat megszerzéséig. Amennyiben Gazdálkodás és menedzsment alapszakon tanulsz tovább, úgy maximum 90 kredit beszámításra kerül a szakképzésben teljesített tárgyaid alapján.

Munkarend Önköltség Képzési idő Képzés kezdete

nappali

államilag finanszírozott

4 félév

2024. szeptember

nappali

250 000 Ft/félév

4 félév

2024. szeptember

levelező

államilag finanszírozott 4 félév 2024. szeptember

levelező

225 000 Ft/félév 4 félév 2024. szeptember

Hallgasd meg hallgatónk véleményét a szakról!