2018 - Generációk a turizmusban

I. Nemzetközi Turizmusmarketing Konferencia (2018)

Generációk a turizmusban

 

Konferencia felhívás

Pécs, 2018. március 23.

 

Tisztelt Kollégák!

 

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Marketing és Turizmus Intézete első alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Turizmusmarketing Konferenciát. Nagy megtiszteltetés lesz számunkra, ha jelentős számú oktatót, kutatót, gyakorlatban dolgozó kollégát tudhatunk vendégeink között. Fontos törekvésünk, hogy teret adjunk a kutatásban, az oktatásban résztvevők és a gyakorló szakemberek közötti kapcsolat erősítéséhez, az inspiratív és konstruktív diskurzusok kialakításához.

2018. március 23-án tíz magyar nyelvű és egy angol nyelvű szekcióban tervezzük a tudományterület kurrens témáiban a prezentációs és publikációs lehetőséget.

A konferencia elsődleges célja az, hogy fókuszáljunk a turizmus és a marketing kapcsolatára, hogy teret adjunk a két tudományterület oktatásában és kutatásában résztvevő munkatársak szakmai gondolatai, gondjai, tapasztalatai és kutatási eredményei megismerésének. A Pécsett megrendezésre kerülő konferencia célja az is, hogy személyesen találkozzanak egymással a két terület művelői, párbeszéd induljon meg közöttük, hiszen számos esetben az oktatás, a kutatás a felsőoktatási intézményekben egy szervezeti egységen belül zajlik, mégis szórványos, inkább épülő a kapcsolat.

Reméljük felkeltettük érdeklődésüket, és megtisztelik jelenlétükkel, gondolataikkal a konferenciát.

 

Üdvözlettel,

Dr. Törőcsik Mária
intézetigazgató, egyetemi tanár
Pécsi Tudományegyetem
Közgazdaságtudományi Kar
Marketing és Turizmus Intézet