Amerikai szakmai gyakorlat most akár ösztöndíjjal!

2021. december 14. 11:40

Fedezd fel a világot és önmagad!

Utazás, nyelvgyakorlás, szakmai tapasztalatszerzés, barátok a világ minden tájáról, önismereti fejlődés, új városok és kultúrák felfedezése - ezt adja egy kulturális csereprogram!

Turizmus-vendéglátás szakos hallgatóként a Resort Leaders programok keretein belül 4-5 csillagos amerikai szállodákban szerezhetsz értékes szakmai tapasztalatot már az egyetemi éveid alatt. 

 

A Resort Leaders programok között van 3 hónapos, az egyetemi nyári szünetben megvalósítható lehetőség (https://www.resortleaders.com/hu/nyari-diakmunka-attekintes) illetve 6-12 hónapos szakmai gyakorlat is, mely az év során folyamatosan elérhető (https://www.resortleaders.com/hu/szakmai-gyakorlat-attekintes).


A programhoz társalgási szintű angol tudásra lesz szükség, tiszta erkölcsi bizonyítványra és kalandvágyra! (a részvételnek nem feltétele a nyelvvizsga)

 

Mivel tudjuk, hogy fontos számodra a kiszámíthatóság, a Resort Leaders csak olyan szállodákban kínál számodra gyakorlati lehetőséget, ahol a szállás és az ellátás helyben biztosítva van. Ezen kívül a program a 12 hetes szerződés esetén minimum 3500 USD nettó jövedelmet biztosít számodra (a szállás és levont adók után)  A vállalható túlórákkal pedig ennél csak többet kereshetsz (fizetés amerikai órabérek szerint átlagosan 10 USD/óra).

A Resort Leaders programjai többek között tartalmazzák a retur, módosítható repülőjegyet, az egészségbiztosítást, a vízum ügyintézést és a munkavállaláshoz szükséges papírokat is. 

A programban már 650 USD kezdő részlettel is részt tudsz venni, a program fennmaradó díját elegendő a kinti keresetedből fizetni: https://www.resortleaders.com/hu/diakmunka-fizetes-es-koltsegek.

 

Ez még nem minden!

 

Hallottál már a Campus Mundi ösztöndíjról? 

A Campus Mundi a Tempus Közalapítvány által kínált ösztöndíjprogram, ami bármilyen, az egyetemi tanulmányokhoz kapcsolódó külföldi tapasztalatszerzést támogat, kimondottan felsőoktatásban tanuló hallgatóknak. A megpályázható ösztöndíj mértéke célországtól függően havi 200.000-350.000 Ft.
 

Ha velünk utazol az USA-ba, akkor a Resort Leaders program résztvevőjeként 350.000 Ft (kb 1100 USD) támogatásra pályázhatsz a Campus Mundinál, azaz a programdíjad nagy részét az ösztöndíjból tudod fizetni.

 

A Campus Mundi pályázati felhívás letölthető itt: https://tka.hu/docs/palyazatok/cmfelhivas_modositas_smp_2021-22_2021augusztus(1).pdf

Pályázni folyamatosan lehet 2022.06.30-ig a https://tka.hu/palyazatok/4890/campus-mundi-osztondij-kulfoldi-szakmai-gyakorlathoz felületen.

 

A programról és az ösztöndíjról december 9-én 16:00-kor Zoomon is tartunk egy beszélgetést, ami ezen a linken érhető el: https://us02web.zoom.us/j/85826965261

 

Mire vársz még?

Vágj bele életed kalandjába és szerezz tapasztalatot külföldön!

Kapcsolódó Híreink

2023-as publikációs jelentés

Megjelent a PTE Közgazdaságtudományi Kar 2023-as évre vonatkozó részletes kutatási jelentése, amely az alábbi linken..

Krekó Béla díj

A Gazdaságmodellezési Társaság (GMT) Elnöksége által 2000-ben alapított Krekó Béla díjat a gazdaságmodellezés területén..

Nemzeti Tehetség Program új pályázati felhívásai

Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program új pályázati felhívásai!

FDSZ díjat adományoztak Karunk egy munkatársának

A Pécsi Tudományegyetem idén május 25-én tartotta meg hagyományos Pedagógusnapi és Díszoklevél-átadó Ünnepi Szenátusi..

IDÉN ELŐSZÖR ADTÁK ÁT A NEMZETKÖZIESÍTÉSI DÍJAKAT

Idén már negyedik alkalommal rendezte meg a Nemzetközi Igazgatóság a Nemzetközi Pikniket a Rektori Hivatalban.

Mikrotanúsítványt adó képzések, regionális impaktmérések és a tantervek átalakítása

Ebben a félévben is megtartottuk az Intézeti és Kari Tanácsadó Testületi üléseket, melyek keretében partnereinkkel..

Battyáni Réka Rektori Dicséretben részesült

Az idei évben Rektori Dícséretben részesült kolléganőnk, Battyáni Réka.

Arany Katedra díjat kapott a KTK oktatója

Újabb, jeles kitüntetésekkel díjazták Karunkat az ünnepi szenátusi ülésen.