Amerikai szakmai gyakorlat most akár ösztöndíjjal!

2021. december 14. 11:40

Fedezd fel a világot és önmagad!

Utazás, nyelvgyakorlás, szakmai tapasztalatszerzés, barátok a világ minden tájáról, önismereti fejlődés, új városok és kultúrák felfedezése - ezt adja egy kulturális csereprogram!

Turizmus-vendéglátás szakos hallgatóként a Resort Leaders programok keretein belül 4-5 csillagos amerikai szállodákban szerezhetsz értékes szakmai tapasztalatot már az egyetemi éveid alatt. 

 

A Resort Leaders programok között van 3 hónapos, az egyetemi nyári szünetben megvalósítható lehetőség (https://www.resortleaders.com/hu/nyari-diakmunka-attekintes) illetve 6-12 hónapos szakmai gyakorlat is, mely az év során folyamatosan elérhető (https://www.resortleaders.com/hu/szakmai-gyakorlat-attekintes).


A programhoz társalgási szintű angol tudásra lesz szükség, tiszta erkölcsi bizonyítványra és kalandvágyra! (a részvételnek nem feltétele a nyelvvizsga)

 

Mivel tudjuk, hogy fontos számodra a kiszámíthatóság, a Resort Leaders csak olyan szállodákban kínál számodra gyakorlati lehetőséget, ahol a szállás és az ellátás helyben biztosítva van. Ezen kívül a program a 12 hetes szerződés esetén minimum 3500 USD nettó jövedelmet biztosít számodra (a szállás és levont adók után)  A vállalható túlórákkal pedig ennél csak többet kereshetsz (fizetés amerikai órabérek szerint átlagosan 10 USD/óra).

A Resort Leaders programjai többek között tartalmazzák a retur, módosítható repülőjegyet, az egészségbiztosítást, a vízum ügyintézést és a munkavállaláshoz szükséges papírokat is. 

A programban már 650 USD kezdő részlettel is részt tudsz venni, a program fennmaradó díját elegendő a kinti keresetedből fizetni: https://www.resortleaders.com/hu/diakmunka-fizetes-es-koltsegek.

 

Ez még nem minden!

 

Hallottál már a Campus Mundi ösztöndíjról? 

A Campus Mundi a Tempus Közalapítvány által kínált ösztöndíjprogram, ami bármilyen, az egyetemi tanulmányokhoz kapcsolódó külföldi tapasztalatszerzést támogat, kimondottan felsőoktatásban tanuló hallgatóknak. A megpályázható ösztöndíj mértéke célországtól függően havi 200.000-350.000 Ft.
 

Ha velünk utazol az USA-ba, akkor a Resort Leaders program résztvevőjeként 350.000 Ft (kb 1100 USD) támogatásra pályázhatsz a Campus Mundinál, azaz a programdíjad nagy részét az ösztöndíjból tudod fizetni.

 

A Campus Mundi pályázati felhívás letölthető itt: https://tka.hu/docs/palyazatok/cmfelhivas_modositas_smp_2021-22_2021augusztus(1).pdf

Pályázni folyamatosan lehet 2022.06.30-ig a https://tka.hu/palyazatok/4890/campus-mundi-osztondij-kulfoldi-szakmai-gyakorlathoz felületen.

 

A programról és az ösztöndíjról december 9-én 16:00-kor Zoomon is tartunk egy beszélgetést, ami ezen a linken érhető el: https://us02web.zoom.us/j/85826965261

 

Mire vársz még?

Vágj bele életed kalandjába és szerezz tapasztalatot külföldön!

Kapcsolódó Híreink

Újabb nemzetközi akkreditációs siker a KTK-n: EFMD BSIS label

A Közgazdaságtudományi Kar a tavalyi évben újabb 5 évre kiérdemelt EFMD programakkreditáció után újabb jelentős lépést..

Pécsiközgáz Bootcamp 2024

A Pécsiközgáz újra meghirdeti nyári táborát olyan gimnáziumi diákok számára, akik érdeklődnek a közgazdász képzések..

Sikeresen lezajlott a XII. MKE-PTE Nyári Műhelykonferencia

Április 19-én és 20-án, sikeresen lezajlott a XII. MKE-PTE Nyári Műhelykonferencia.

Lezajlott a XVI. Pécsi Pénzügyi Napok

2024. április 11-12-én, megrendezésre került a XVI. Pécsi Pénzügyi Napok a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi..

Ujvári János diplomadíj-pályázat 2023/24

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a 2023/2024. tanév tavaszi félévében ismét meghirdeti az Ujvári János diplomadíj..

Western Balkans–Visegrad ösztöndíj

A Western Balkans–Visegrad ösztöndíjprogram rövid távú tartózkodásokra nyújt finanszírozást két irányban.

Hackathon 2024

Március 20-21. között került megrendezésre a Simonyi Hackathon ötletverseny a Fenntarthatósági Központ és a Hidrogén..

WoP week

Megrendezésre került a WoP Week (World of Practice Week) március 18-22. között, melynek keretében 20 vállalati partner..