fbpx KERESZTVÉLÉVES FELVÉTELIT HIRDET A A REGIONÁLIS POLITIKA ÉS GAZDASÁGTAN DOKTORI ISKOLA | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

KERESZTVÉLÉVES FELVÉTELIT HIRDET A A REGIONÁLIS POLITIKA ÉS GAZDASÁGTAN DOKTORI ISKOLA

2020. november 24. 11:38

A Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola keresztféléven is meghirdeti doktori programját, melyre 2021. január 15-ig várják a felvételi jelentkezéseket.

Elektronikus felvételi felület: https://pte.hu/hu/jelentkezes-doktori-kepzesre

Iskolánk kiemelt figyelmet fordít a hallgatók kutatómunkájának segítésére. Személyre szabottan, már az első félévtől szisztematikusan készítjük fel a hallgatókat a nemzetközi és hazai nívós szakmai publikálásra. Iskolánk neves oktatói szoros szakmai kapcsolatokat ápolnak a regionális gazdaságtan és politika vezető nemzetközi műhelyeivel. Ösztönözzük diákjainkat arra, hogy szakmai fejlődésüket kutatási területük jeles központjaiban tett látogatásokkal, illetve nívós konferencia részvételekkel is elősegíthessék. A PTE KTK, az MTA KRTK Regionális Kutatások Intézete, illetve az MTA-PTE Innováció és Gazdasági Növekedés Kutatócsoport könyvtárai pedig igen jó feltételeket biztosítanak a komoly kutatómunkához.

Az iskola specializációs irányai a következők:

  • Innováció és regionális növekedés
  • A vállalkozás szerepe a regionális fejlődésben
  • Regionális fejlesztést támogató gazdaságmodellezés
  • A területi fejlődést és politikákat alakító tényezők Európában

További információkért érdeklődni Németh Györgyi munkatársunknál a +36 72 501 599 telefonszám 23337-es mellékén lehet! 

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..