fbpx Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetés dr. Ulbert Józsefnek | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetés dr. Ulbert Józsefnek

2018. augusztus 21. 12:03

Áder János Köztársasági Elnök úr a vállalati pénzügyek és az eszközértékelés hazai szemléletmódjának, illetve gyakorlatának fejlődését szolgáló három évtizedes munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést adományozta 2018. augusztus 20-án dr. Ulbert József számára. Dr. Ulbert József Karunk dékánja volt 2011 és 2015 között, jelenleg pedig a Pénzügy és Számvitel Intézet igazgatója, egyetemi docens. Karunkon munkával eltöltött évei alatt rengeteget tett azért, hogy a Pécsiközgáz megőrizze és erősítse a hazai gazdasági felsőoktatásban betöltött szerepét és hogy minél színvonalasabb képzéssel segítse a gazdasági szakemberek kinevelését.

Kitüntetéséhez ezúton is gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk!

Kapcsolódó Híreink

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Jövőképzés Nyári Egyetem 2019

Csobbanj velünk! Szedd fel a horgonyt a kifogások tengerén!

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting..

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..