fbpx Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetés dr. Ulbert Józsefnek | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetés dr. Ulbert Józsefnek

2018. augusztus 21. 12:03

Áder János Köztársasági Elnök úr a vállalati pénzügyek és az eszközértékelés hazai szemléletmódjának, illetve gyakorlatának fejlődését szolgáló három évtizedes munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést adományozta 2018. augusztus 20-án dr. Ulbert József számára. Dr. Ulbert József Karunk dékánja volt 2011 és 2015 között, jelenleg pedig a Pénzügy és Számvitel Intézet igazgatója, egyetemi docens. Karunkon munkával eltöltött évei alatt rengeteget tett azért, hogy a Pécsiközgáz megőrizze és erősítse a hazai gazdasági felsőoktatásban betöltött szerepét és hogy minél színvonalasabb képzéssel segítse a gazdasági szakemberek kinevelését.

Kitüntetéséhez ezúton is gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk!

Kapcsolódó Híreink

Work in Greece!

That is what Job Trust has been offering to thousands of students for the last 14 years.

MNB kiválósági ösztöndíj

Az előző tanévben sikerrel megvalósított MNB kiválósági ösztöndíjprogram után a Magyar Nemzeti Bank a 2019/20-as tanévre is támogatást nyújt a jó..

Mirjana Sekicki előadása Karunkon

A karunkon működő the CoRe lab (Fogyasztói Magatartáskutató Központ) meghívásának eleget téve a mai napon vendégünk volt Mirjana Sekicki a Tobii Pro..

6. Országos Városmarketing Verseny felhívás

Immár hatodik alkalommal hirdetik meg az „Együttműködve versenyezni!" - ORSZÁGOS VÁROSMARKETING VERSENYT.