fbpx Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencia | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencia

Tisztelt Előadóink és kedves Vendégeink!

 

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara (PTE KTK) és Vezetés- és Szervezéstudományi Intézete (VSZI) idén második alkalommal tervezte megrendezni a Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferenciát. A Szervező Bizottság áttekintette a konferencia szervezés és megrendezés megváltozott körülményeit és megállapította, hogy a konferencián való személyes jelenlét várhatóan komoly egészségügyi akadályokba ütközne. A konferenciával kapcsolatos további információkat az alábbi linken olvashatják.

Farkas Ferenc professzor (1949-2016) karunk kiemelkedő formátumú kutatója és oktatója, valamint a Közgazdaságtudományi Kar dékánja, és a Pécsi Tudományegyetem rektorhelyettese volt. Konferenciánk professzor úr szellemi örökségét kívánja hosszú távon ápolni és fenntartani. 

Hagyományteremtő törekvésünket megerősítette az első konferencia sikere, így örömmel hívjuk a vezetés és menedzsment tudományterület hazai és nemzetközi kutatóit, oktatóit, a tématerület iránt érdeklődő kollegákat és gyakorlatban dolgozó szakembereket a II. Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencián való részvételre. 

Céljaink és reményeink szerint ismét teret adunk legújabb kutatási eredmények bemutatására, azok megvitatására, elősegítjük szakmai kapcsolatok létrejöttét, ápolását, illetve a további közös kutatások alapjainak megteremtését, a közös gondolkodás elindítását. Két napos konferenciánk szekciói magyar és angol nyelvűek.

Konferenciánk védnöke dr. Farkas Ferencné, aki a Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet nyugalmazott egyetemi docense. 

Szeretettel várjuk Önöket a konferenciánkon!

Tisztelettel:

Dr. habil Schepp Zoltán egyetemi tanár, dékán
Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. habil Jarjabka Ákos egyetemi docens, intézetigazgató
Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Vezetés- és Szervezéstudományi Intézete