2017 - XI. Pécsi Pénzügyi Napok

Pénzügyi kaleidoszkóp 2017

2017. március 30-31-én, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete közös szervezésében, szakmai szervezetek a Magyar Közgazdasági Társaság, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a PENTA UNIÓ Zrt., a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete, a Penta Akadémia Alapítvány és Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával megrendezésre kerülő XI. Pécsi Pénzügyi Napokra.

A kétnapos rendezvény plenáris ülésein a monetáris és a fiskális rendszer aktuális kérdéseit vizsgáljuk a magyar adórendszer és bankrendszer aspektusából.

A plenáris üléseken a magyar adórendszer továbbfejlesztésének munkálatainak állásáról, az új adózás rendjéről szóló törvénytervezetről és az ÁFA adótervezési kérdéseiről a legautentikusabb előadóktól kaphatunk információkat. A minden szakembert és adózót érintő új kiválasztási és ellenőrzési gyakorlattal a NAV egyik legnépszerűbb előadója ismertet meg bennünket.

A második napon a tőkepiacot vesszük górcső alá, vizsgáljuk többek között a büntetőjogi kockázatokat és a felügyelet által kidolgozott új módszertani eszközöket, amellyel igyekeznek a kockázatot csökkenteni. Az értékpapír tőzsde kiugró eredményeinek elemzését és a jövőben várható tendenciák bemutatására a tőzsde vezetőjét kértük fel.

A konferencia részvétel a PTE-KTK oktatói, hallgatói számára DÍJMENTES.

Program