fbpx Tájékoztató a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskoláról | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Tájékoztató a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskoláról

2019. május 10. 11:31

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola nyílt napot tart 2019. május 16-án a PTE KTK B312-es termében, 16 órától.

A nyílt napon többek között a képzés profilját, már a képzés alatt elérhető kutatócsoportokat és ösztöndíj lehetőségeket mutatunk be.

 A Doktori Iskola szilárd szakmai és módszertani alapokat ad. Magyarországon is egyedi, kiemelkedő fejlődési lehetőséget biztosítunk a sikeres kutatómunkához: folyamatos segítség a kutatás során, kiváló kapcsolatok nemzetközileg vezető kutatóműhelyekkel, remek utazási lehetőségek, kutatási projektekben való részvétel. Az ösztöndíjon kívül további, munkaalapú juttatási lehetőségek nyílnak meg ősztől. 

 

További infók:

Facebook: https://www.facebook.com/regionalisphd/

Honlap: https://ktk.pte.hu/hu/kepzesek/doktori-kepzesek/regionalis-politika-es-gazdasagtan-doktori-iskola

Kutatás: http://hu.rierc.ktk.pte.hu

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..