fbpx Tájékoztató a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskoláról | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Tájékoztató a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskoláról

2019. május 10. 11:31

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola nyílt napot tart 2019. május 16-án a PTE KTK B312-es termében, 16 órától.

A nyílt napon többek között a képzés profilját, már a képzés alatt elérhető kutatócsoportokat és ösztöndíj lehetőségeket mutatunk be.

 A Doktori Iskola szilárd szakmai és módszertani alapokat ad. Magyarországon is egyedi, kiemelkedő fejlődési lehetőséget biztosítunk a sikeres kutatómunkához: folyamatos segítség a kutatás során, kiváló kapcsolatok nemzetközileg vezető kutatóműhelyekkel, remek utazási lehetőségek, kutatási projektekben való részvétel. Az ösztöndíjon kívül további, munkaalapú juttatási lehetőségek nyílnak meg ősztől. 

 

További infók:

Facebook: https://www.facebook.com/regionalisphd/

Honlap: https://ktk.pte.hu/hu/kepzesek/doktori-kepzesek/regionalis-politika-es-gazdasagtan-doktori-iskola

Kutatás: http://hu.rierc.ktk.pte.hu

Kapcsolódó Híreink

Gyakornoki lehetőség az Adlabnál

Mi vagyunk az Adlab és keressük leendő Junior Online Marketingesünket, reméljük téged!

Véget ért a 2019-es Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program

A 2019-es Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program ismét nagy sikerrel zárult.

Gyászhír - Dr. Szentmiklósi Miklós (1958-2019)

A Közgazdaságtudományi Kar szomorú szívvel tájékoztatja mindazokat, akik ismerték, szerették és kollégaként tisztelték, hogy Dr. Szentmiklósi Miklós..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

A mozgalmas szerdai ponthatárhúzást követően egy újabb izgalmakkal teli időszak vár a felvételizőkre, július 29-én ugyanis kezdetét vette a..