fbpx Tájékoztató a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskoláról | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Tájékoztató a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskoláról

2019. május 10. 11:31

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola nyílt napot tart 2019. május 16-án a PTE KTK B312-es termében, 16 órától.

A nyílt napon többek között a képzés profilját, már a képzés alatt elérhető kutatócsoportokat és ösztöndíj lehetőségeket mutatunk be.

 A Doktori Iskola szilárd szakmai és módszertani alapokat ad. Magyarországon is egyedi, kiemelkedő fejlődési lehetőséget biztosítunk a sikeres kutatómunkához: folyamatos segítség a kutatás során, kiváló kapcsolatok nemzetközileg vezető kutatóműhelyekkel, remek utazási lehetőségek, kutatási projektekben való részvétel. Az ösztöndíjon kívül további, munkaalapú juttatási lehetőségek nyílnak meg ősztől. 

 

További infók:

Facebook: https://www.facebook.com/regionalisphd/

Honlap: https://ktk.pte.hu/hu/kepzesek/doktori-kepzesek/regionalis-politika-es-gazdasagtan-doktori-iskola

Kutatás: http://hu.rierc.ktk.pte.hu

Kapcsolódó Híreink

Tanulmányi Osztály nyári nyitva tartása

Kedves Hallgatók, Felvételizők! Július 1. és augusztus 19. közötti időszakban a Tanulmányi Osztály nyitva tartása az alábbiak szerint módosul:

Általános eljárási protokoll a felsőoktatási intézmények területén történő tartózkodáshoz

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény rendelkezik a..

Csapó János új cikke

Dr. Csapó Jánosnak, az MTI habilitált docensének megjelent egy cikke az angol nyelvű Q2-es folyóiratban.

Balogh Gábor és Sipos Norbert új publikációja

Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint Balogh Gábornak és Sipos Norbertnek tanulmánya jelent meg az International Journal of Educational Management..