Corporate Talk - Ismerjük meg, hogy hogyan viselkednek a vásárlók a különböző csatornákban!

2023. szeptember 27. 10:24

Az őszi félév során októberben kerül megrendezésre az első Corporate Talk, melyen a Decathlon Magyarország E-kereskedelmi Igazgatója, Román Gergely lesz a vendégünk. 

Mi az a Corporate Talk?

A the CoRe lab Corporate Talk abból a célból jött létre, hogy fogyasztói magatartáskutatással foglalkozó the CoRe lab kutatóközpontunk Partnereink segítségével olyan  piackutatáshoz kapcsolódó aktuális szakmai témákat hozzunk a fókuszba, amelyek új és releváns információkat nyújthatnak az érdeklődők és a szakma számára.

Az esemény lényege, hogy a the CoRe lab munkatársa vagy munkatársai meghívott vendégekkel beszélget(nek) előre egyeztetett témákról egy közönség előtt. Az esemény főbb célcsoportjai a PTE KTK hallgatói, munkatársai, továbbá a piackutatás iránt érdeklődők, kifejezetten a piackutatás területén dolgozó szakmai közeg.

A beszélgetés témája

Az emberek ma már számos különböző csatornán keresztül jutnak hozzá a kívánt termékekhez és információkhoz, legyen szó online áruházakról, közösségi média platformokról, vagy hagyományos üzletekről. A vásárlók viselkedése azonban nem csupán egyirányú folyamat: az információk, az élmények és az értékek sokféle forrásból származhatnak, és ezek befolyásolhatják a döntéseiket. Ebben a beszélgetésben arra fogunk fókuszálni, hogy hogyan alakul a vásárlók viselkedése a különböző csatornákban, és milyen kihívások és lehetőségek merülnek fel a vállalkozások és a marketing szakemberek előtt ebben az új valóságban. Ismerjük meg, hogyan navigálhatunk az omnichannel világban, hogy jobban megérthessük és kiszolgálhassuk a modern vásárlókat.

Mikor?

Időpont: 2023. október 16. (hétfő) 11:00

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar (7622 Pécs, Rákóczi út 80.) B323/1-es terem.

A beszélgetés személyes és online formában is követhető lesz!

Regisztráció

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Regisztrációhoz kattints ide!

Az online beszélgetésbe MS Teams segítségével kapcsolódhatsz be, melyhez a linket e-mailben, a közvetítés előtt küldjük el a regisztráltaknak!