Blog

Az első omnichannel nap – ahogy én láttam

Már amikor kitaláltuk, hogy szervezni kellene egy szakmai napot, akkor tudtam, hogy minden percét élvezni fogom és nagyon bíztam benne, hogy mások is..

Innovációk a piackutatásban - A szemkamera feltörekvő útja

A fogyasztói viselkedés kutatásában egyre fontosabb szerepe van a neuromarketing eszközöknek, így a szemkamerának is. Az elmúlt években jelentősen..

Mi várható a jövőben a kiskereskedelemben?

A technológia fejlődése továbbra is jelentősen befolyásolja a kiskereskedelem változásait, azonban mindeközben az is körvonalazódni látszik, hogy a..

az omnichannel vásárlói magatartás

Az alábbi blogposztban a hazánkban a témakört kutató Omnichannel Kutatócsoporttal közösen foglaljuk össze, hogy mit kell tudni az omnichannel..

Fejlődő omnichannel környezet Magyarországon

Az omnichannel marketing és kereskedelem kérdéskörét egyre intenzívebb szakmai érdeklődés övezi, aminek a gyakorlati megvalósulásáról kevés információ..

Újdonságok a kiskereskedelemben: Feltörekvő globális koncepciók

A digitalizáció széles-körű elterjedésének, és a koronavírus megjelenésének köszönhetően az online vásárlások száma jelentősen megugrott az elmúlt két..

Home Office: Áldás vagy átok az otthoni munkavégzés?

A pandémia okozta kényszerhelyzet komoly fejtörést okozott az elmúlt időszakban, nem csupán a nagyobb, de a kisebb vállalkozásoknak egyaránt.

1st Omnichannel Day

1ST OMNICHANNEL DAY ABOUT THE CONSUMER JOURNEY IN AN OMNICHANNEL ENVIRONMENT 13 May 2022, Pécs, Hungary (hybrid event, available also on MS Teams)..