fbpx Gazdálkodási és menedzsment angol nyelven | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Gazdálkodási és menedzsment angol nyelven

Gazdálkodási és menedzsment angol nyelven

A Middlesex University által validált képzés

Képzési információk:

Képzési idő: 6+1 félév

Specializáció: -

A szakképzettség megnevezése az oklevélben: Közgazdász gazdálkodási és menedzsment alapképzési szakon / Economist in Business Administration and Management

A Middlesex University által kibocsájtott diplomában: Bachelor of Arts in Business Administration

 

A magyar nyelvű szak bemutatását itt találod >

 

Kiket várunk az angol nyelvű alapszakunkra

Azok jelentkezését várjuk, akik élénken érdeklődnek a magyarországi és világgazdasági folyamatok iránt. Akiket érdekel, hogy hogyan működik a gazdaság és milyen területei vannak. Akiknek hosszú távú célja valamilyen gazdasági területen történő elhelyezkedés. Akiknek fontos, hogy idegen nyelven tanuljanak. Akik jó matematikai készséggel és legalább középfokú angol nyelvtudással rendelkeznek.

 

Miért érdemes az angol nyelvű alapszakot választanod?

Képzésünkön nem csupán közgazdásszá, de üzletemberré is válhatsz. Ez egy gyakorlatorientált képzés. Megtanítjuk neked a mai üzleti életben alapvetőnek számító készségeket pl. hogyan kell egy frappáns prezentációt összeállítani és előadni, hogyan kell multikulturális légkörben, csapatban dolgozni.

 

Továbbtanulási lehetőségek

Továbbtanulásra az angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterszakunkon van lehetőséged, mely sokban épül az alapképzésen megszerzett elméleti és gyakorlati tudásodra, de ha magyar nyelven szeretnél továbbtanulni, arra is van számos lehetőség a PTE KTK-n belül.

 

Elhelyezkedési lehetőségek

A nálunk végzett hallgatókat szívesen fogadják olyan magyarországi multinacionális vállalatoknál, mint pl. a Procter & Gamble vagy az ExxonMobil. Az angol diplomát is megszerzők pedig a világ számos táján helyezkednek el sikerrel pl: USA, Egyesült Királyság, Dubai, Németország, felelős vállalati pozíciókban.

 

Főbb tárgyak

Microeconomics, Macroeconomics, Business Statistics, Banking and Finance, Foundation Marketing, Human Resource Management, Investments, International Economics, Quantitative Methods

A képzés tanterve ide kattintva érhető el. 

 

Tudtad, hogy...

  • rendszeresen oktatnak nálunk angol nyelvterületről származó külföldi oktatók?
  • a tanulmányok sikeres befejezése után a londoni Middlesex University diplomáját is megszerezheted nálunk, és általános, felsőfokú angol nyelvvizsga bizonyítványt is szerzel?
  • minden évben közel 50 külföldi diákkal együtt tanulhatsz?
Munkarend Önköltség Képzési idő Képzés kezdete

nappali

támogatott

6+1 félév

2020. szeptember

nappali

350 000 Ft /félév

6+1 félév

2020. szeptember

Miért érdemes BABA-nak lenni? Először is; nagyszerű osztálytársakkal leszel körülvéve, akik a világ minden tájáról érkeznek, ezáltal megismered a különböző kultúrák közti különbséget; mely tapasztalatot a későbbi életedben bármikor felhasználhatod. Az angol tudásod gyorsan fog fejlődni, következésképpen sokkal nyitottabb leszel a másokkal való kommunikálásban. Emellett két diplomát szerzel, melyek tovább segítenek előrelépni későbbi karrieredben. És ha ez mind nem elég; biztosíthatlak; csupán az élmény miatt megéri! Kráner Dalma