fbpx Vállalati együttműködések | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Vállalati együttműködések

Központunk célja, hogy hozzásegítse a Kat hallgatóit tehetségük felismeréséhez, támogassuk őket annak kibontakoztatásában, szakmai sikereik elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő piaci értékének növeléséhez. Mindehhez szükségünk van a munkaerőpiac szereplőinek folyamatos visszajelzésére és aktív együttműködésére.

Központunk összegyűjti az összes olyan programot, rendezvényt, ahol a hallgatóknak lehetősége van a munkáltatókkal való közvetlen kapcsolatfelvételre, partner minden ilyen rendezvény szervezésében és támogatásában. Kiemelt rendezvényeink minden szemeszterben megrendezésre kerülő vállalati hetek, ahol lehetőséget adunk a vállalatok bemutatkozására, szakmai előadások tartására és a leendő munkaerő toborzására is.

Örömmel fogadunk bármilyen vállalati kezdeményezést, amely azt a célt szolgálja, hogy hallgatónk jobban felkészüljenek a munka világára, hiteles és sikeres szakemberként vigyék Karunk és Egyetemünk hírét. Kérjük, tanulmányozza át oldalainkat, hogy lássa hol lát kapcsolódási és együttműködési lehetőséget Központunk és az Ön által képviselt cég között. 

További együttműködési lehetőségekhez kérem keresse bizalommal Hargitai Ildikót, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának a Tehetségpont irodavezetőjét.