Gazdálkodási és menedzsment

Gazdálkodási és menedzsment

Képzési információk:

Képzési idő: 6+1 félév

Specializáció: -

A szakképzettség megnevezése az oklevélben: Közgazdász gazdálkodási és menedzsment alapképzési szakon / Economist in Business Administration and Management

 

Az angol nyelvű szak bemutatását itt találod >

 

Kiket várunk a Gazdálkodási és menedzsment alapszakra?

Várunk, ha érdeklődsz a gazdaság és az üzleti élet iránt. Várunk, ha kész vagy korszerű ismeretek befogadására és önmagad fejlesztésére is. Várunk, ha szívesen dolgozol csapatban, és szereted a kreatív feladatokat. Várunk, ha olyan területen képzeled el a jövődet, ahol emberekkel foglalkozhatsz.

Miért érdemes a Gazdálkodási és menedzsment alapszakot választanod?

Új tudást szerezhetsz, de sokoldalú készségfejlesztést is nyújtunk neked. A menedzsment és vezetés számos területével ismerkedsz meg, ami növeli elhelyezkedési esélyeidet, segít majd a gazdasági problémák megoldásában, vezetői feladatok ellátásában, jó alapokat ad a későbbi szakosodáshoz.

Továbbtanulási lehetőségek

Továbbtanulhatsz Vezetés és szervezés mesterszakon magyar vagy angol nyelven, más üzleti mesterképzési szakokon, újabb (PhD) képzés keretében doktori címet is szerezhetsz a Kar két doktori iskolájában.

Elhelyezkedési lehetőségek

Várnak a gazdálkodáshoz és szervezéshez kapcsolódó legkülönbözőbb munkakörök kis- és középvállalatoknál, hazai és multinacionális nagyvállalatoknál, a közszférában és a nonprofit szektorban. Kamatoztathatod tudásodat HR területeken, elláthatsz projektmenedzselési, kontrolling feladatokat, sikeres tanácsadóvá válhatsz.

Főbb tárgyak

Vezetés-szervezés, Emberi erőforrás menedzsment, Menedzsment és vezetés gyakorlat, Bevezetés a szervezeti kultúra és tudás menedzselésébe, Önismereti tréning, Stratégiai és üzleti tervezés, Karriermenedzsment és üzleti interakciók, Kisvállalkozás menedzsment, Nemzetközi üzlet és marketing

A képzés tanterve ide kattintva érhető el. 

Tudtad, hogy...

  • ezen a szakon a képzés keretében gyakorlati szakemberek is tartanak foglalkozásokat?
  • ezen a szakon kellemes hangulatú szaknapokat rendezünk, ahol találkozhatsz korábban a szakon végzett üzletemberekkel is?
  • ezen a szakon közreműködhetsz a gyakorlati órák alakításában?
Munkarend Önköltség Képzési idő Képzés kezdete

Nappali

Államilag támogatott

6+1 félév

2024. szeptember

Nappali

350 000 Ft/félév

6+1 félév

2024. február és szeptember

Levelező

300 000 Ft/félév

6+1 félév 2024. szeptember

Hallgasd meg hallgatónk véleményét a szakról!