Management Tréner képzés indul februári kezdéssel

2022. December 1. 09:52

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2023. februárban a PTE Közgazdaságtudományi Kara Management tréner szakirányú továbbképzés indítását tervezi ismét pécsi és budapesti helyszíneken. 

Szakunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy gyakorlatorientált, a tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként.  

A cél olyan gyakorlati szakemberek képzése, akik felelős beosztású dolgozók és vezetők részére képesek hatékony képzéseket tartani a résztvevők menedzsment kompetenciáinak fejlesztése érdekében.  

A kialakított tanterv és kimeneti követelményrendszer megfelel a tréner szakma jogszabályi környezetének, melynek sikeres elvégzésével hivatalosan is feljogosít a Management Tréner megnevezés használatára  

A képzésről részleteket az alábbi oldalon talál.

 

Kinek ajánljuk a képzést?

  • Képzésünket ajánljuk gyakorló trénereknek, akik szeretnék szakmai tudásukat és eszköztárukat bővíteni, tréneri készségüket csiszolni, és mindemellett szeretnének egyetemi oklevéllel rendelkezni. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

  • Képzésünket ajánljuk a tréning szakma iránt érdeklődők számára, akik szívesen dolgoznak csoportokkal, hisznek a csoportos tanulás erejében és hatékonyságában. Várjuk azokat a jelentkezőket, akik elkötelezettek önismeretük és mások fejlesztésében, jó kommunikációs készséggel rendelkeznek.  

  • Képzésünket ajánljuk pedagógusoknak, pszichológusoknak, tanácsadóknak, coachoknak, akik szeretnék szakmai tudásukat, eszköztárukat vagy portfóliójukat bővíteni. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

  • Képzésünket ajánljuk vezetőknek, HR szakembereknek, menedzsereknek, akik szeretnék szakmai tudásukat, eszköztárukat bővíteni. Olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek csapataik fejlesztése iránt, hisznek a csoportos tanulás erejében és hatékonyságában. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként.