Management Tréner képzés indul februári kezdéssel

2022. december 1. 09:52

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2023. februárban a PTE Közgazdaságtudományi Kara Management tréner szakirányú továbbképzés indítását tervezi ismét pécsi és budapesti helyszíneken. 

Szakunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy gyakorlatorientált, a tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként.  

A cél olyan gyakorlati szakemberek képzése, akik felelős beosztású dolgozók és vezetők részére képesek hatékony képzéseket tartani a résztvevők menedzsment kompetenciáinak fejlesztése érdekében.  

A kialakított tanterv és kimeneti követelményrendszer megfelel a tréner szakma jogszabályi környezetének, melynek sikeres elvégzésével hivatalosan is feljogosít a Management Tréner megnevezés használatára  

A képzésről részleteket az alábbi oldalon talál.

 

Kinek ajánljuk a képzést?

  • Képzésünket ajánljuk gyakorló trénereknek, akik szeretnék szakmai tudásukat és eszköztárukat bővíteni, tréneri készségüket csiszolni, és mindemellett szeretnének egyetemi oklevéllel rendelkezni. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

  • Képzésünket ajánljuk a tréning szakma iránt érdeklődők számára, akik szívesen dolgoznak csoportokkal, hisznek a csoportos tanulás erejében és hatékonyságában. Várjuk azokat a jelentkezőket, akik elkötelezettek önismeretük és mások fejlesztésében, jó kommunikációs készséggel rendelkeznek.  

  • Képzésünket ajánljuk pedagógusoknak, pszichológusoknak, tanácsadóknak, coachoknak, akik szeretnék szakmai tudásukat, eszköztárukat vagy portfóliójukat bővíteni. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

  • Képzésünket ajánljuk vezetőknek, HR szakembereknek, menedzsereknek, akik szeretnék szakmai tudásukat, eszköztárukat bővíteni. Olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek csapataik fejlesztése iránt, hisznek a csoportos tanulás erejében és hatékonyságában. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

Kapcsolódó Híreink

Újabb nemzetközi akkreditációs siker a KTK-n: EFMD BSIS label

A Közgazdaságtudományi Kar a tavalyi évben újabb 5 évre kiérdemelt EFMD programakkreditáció után újabb jelentős lépést..

Pécsiközgáz Bootcamp 2024

A Pécsiközgáz újra meghirdeti nyári táborát olyan gimnáziumi diákok számára, akik érdeklődnek a közgazdász képzések..

Lezajlott a XVI. Pécsi Pénzügyi Napok

2024. április 11-12-én, megrendezésre került a XVI. Pécsi Pénzügyi Napok a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi..

Ujvári János diplomadíj-pályázat 2023/24

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a 2023/2024. tanév tavaszi félévében ismét meghirdeti az Ujvári János diplomadíj..

Western Balkans–Visegrad ösztöndíj

A Western Balkans–Visegrad ösztöndíjprogram rövid távú tartózkodásokra nyújt finanszírozást két irányban.

Hackathon 2024

Március 20-21. között került megrendezésre a Simonyi Hackathon ötletverseny a Fenntarthatósági Központ és a Hidrogén..

WoP week

Megrendezésre került a WoP Week (World of Practice Week) március 18-22. között, melynek keretében 20 vállalati partner..

ReSem Kutatói Szeminárium a KTK-n

Mestersége címere: A.I. A Mesterséges Intelligencia, MI, avagy divatos nevén az AI volt a fő témája a Pécsi..