Management Tréner képzés indul februári kezdéssel

2022. december 1. 09:52

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2023. februárban a PTE Közgazdaságtudományi Kara Management tréner szakirányú továbbképzés indítását tervezi ismét pécsi és budapesti helyszíneken. 

Szakunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy gyakorlatorientált, a tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként.  

A cél olyan gyakorlati szakemberek képzése, akik felelős beosztású dolgozók és vezetők részére képesek hatékony képzéseket tartani a résztvevők menedzsment kompetenciáinak fejlesztése érdekében.  

A kialakított tanterv és kimeneti követelményrendszer megfelel a tréner szakma jogszabályi környezetének, melynek sikeres elvégzésével hivatalosan is feljogosít a Management Tréner megnevezés használatára  

A képzésről részleteket az alábbi oldalon talál.

 

Kinek ajánljuk a képzést?

  • Képzésünket ajánljuk gyakorló trénereknek, akik szeretnék szakmai tudásukat és eszköztárukat bővíteni, tréneri készségüket csiszolni, és mindemellett szeretnének egyetemi oklevéllel rendelkezni. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

  • Képzésünket ajánljuk a tréning szakma iránt érdeklődők számára, akik szívesen dolgoznak csoportokkal, hisznek a csoportos tanulás erejében és hatékonyságában. Várjuk azokat a jelentkezőket, akik elkötelezettek önismeretük és mások fejlesztésében, jó kommunikációs készséggel rendelkeznek.  

  • Képzésünket ajánljuk pedagógusoknak, pszichológusoknak, tanácsadóknak, coachoknak, akik szeretnék szakmai tudásukat, eszköztárukat vagy portfóliójukat bővíteni. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

  • Képzésünket ajánljuk vezetőknek, HR szakembereknek, menedzsereknek, akik szeretnék szakmai tudásukat, eszköztárukat bővíteni. Olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek csapataik fejlesztése iránt, hisznek a csoportos tanulás erejében és hatékonyságában. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

Kapcsolódó Híreink

Kiemelkedő elismerések az Országos Tudományos Diákköri Tanácstól a KTK oktatóinak!

Újabb elismerések adnak okot a büszkeségre a Közgazdaságtudományi Kar háza táján. 2023. november 24-én a Zeneakadémián..

MTA Publikációs Nívódíjakat vehettek át Karunk oktatói

Az MTA IX. Osztály Gazdálkodástudományi Bizottság Ipar- és Vállalatgazdaságtan Albizottsága, Marketingtudományi..

Dr. Szűcs Pál Máriás Antal életműdíjat kapott

Dr. Szűcs Pál, a PTE Közgazdaságtudományi Kar nyugalmazott oktatója, alapító atyáinak egyike 2023. november 24-én, az..

Elhunyt Kovácsné Tóth Lívia

Megrendülten tudatjuk, hogy Kovácsné Tóth Lívia munkatársunk, példamutató erővel és méltósággal viselt betegsége..

Morning EDUCoffee

Ismered az EDUC Európai Egyetemi Szövetséget? Szeretnéd megtudni, hogy milyen képzési és mobilitási lehetőséget kínál a..

Dr. Bessenyi István munkáját ismerték el

Dr. Bessenyei István, Karunk egyetemi docense immár 20 éve kapcsolódik be a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság -..

MATEMATIKA és TÖRTÉNELEM emelt szintű szóbeli érettségi felkészítő 2024

Matematika és történelem szóbeli érettségi felkészítő tanfolyam indul Karunkon. Célja, hogy az idén érettségizők egy kis..

Több rangsor alapján is a legjobbak között a PTE gazdaságtudományi területen!

A PTE Közgazdaságtudományi Kar az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett az oktatási, kutatási kiválóságának..