Management Tréner képzés indul februári kezdéssel

2022. december 1. 09:52

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2023. februárban a PTE Közgazdaságtudományi Kara Management tréner szakirányú továbbképzés indítását tervezi ismét pécsi és budapesti helyszíneken. 

Szakunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy gyakorlatorientált, a tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként.  

A cél olyan gyakorlati szakemberek képzése, akik felelős beosztású dolgozók és vezetők részére képesek hatékony képzéseket tartani a résztvevők menedzsment kompetenciáinak fejlesztése érdekében.  

A kialakított tanterv és kimeneti követelményrendszer megfelel a tréner szakma jogszabályi környezetének, melynek sikeres elvégzésével hivatalosan is feljogosít a Management Tréner megnevezés használatára  

A képzésről részleteket az alábbi oldalon talál.

 

Kinek ajánljuk a képzést?

  • Képzésünket ajánljuk gyakorló trénereknek, akik szeretnék szakmai tudásukat és eszköztárukat bővíteni, tréneri készségüket csiszolni, és mindemellett szeretnének egyetemi oklevéllel rendelkezni. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

  • Képzésünket ajánljuk a tréning szakma iránt érdeklődők számára, akik szívesen dolgoznak csoportokkal, hisznek a csoportos tanulás erejében és hatékonyságában. Várjuk azokat a jelentkezőket, akik elkötelezettek önismeretük és mások fejlesztésében, jó kommunikációs készséggel rendelkeznek.  

  • Képzésünket ajánljuk pedagógusoknak, pszichológusoknak, tanácsadóknak, coachoknak, akik szeretnék szakmai tudásukat, eszköztárukat vagy portfóliójukat bővíteni. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

  • Képzésünket ajánljuk vezetőknek, HR szakembereknek, menedzsereknek, akik szeretnék szakmai tudásukat, eszköztárukat bővíteni. Olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek csapataik fejlesztése iránt, hisznek a csoportos tanulás erejében és hatékonyságában. A tréner szakma minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, amelyben az elismert egyetemi oktatói gárda mellett több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner szakemberek is részt vesznek oktatóként. 

Kapcsolódó Híreink

Sikeresen zárult a IV. Farkas Ferenc Konferencia

A múlt héten 2024. 06. 7.-én és 8.-án pénteken és szombaton lezárult a Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet..

PTE Rektori Ösztöndíj 2024

Nálad első helyen szerepel a PTE? Ha igen, kimagasló ösztöndíjra van lehetőséged!

50 éves jubileumi díszoklevél-átadó ünnepség

2024. május 25-én tartottuk Karunkon az 50 éves jubileumi díszoklevél-átadó ünnepséget, ahol büszkén köszöntettük az..

Interjú Dr. Kerekes Kingával

Dr. Kerekes Kinga, a Babeş-Bolyai Tudományegyetem docense járt a KTK-n. Több, mint 20 éves múltra tekint vissza a két..

Játékos tanóra és taláros élmény a Pécsiközgázon

A kaposvári Lorántffy Zsuzsanna ált iskolai másodikosai ismerkedtek az egyetemi élettel a Pécsiközgázon.

PTE Különdíjjal jutalmazták a diákprojekt verseny győzteseit

A középiskolai projektverseny döntője 2024. május 25-én zajlott Budapesten, ahol a zsűritagok között ült Dr. Hornyák..

Beiratkozás a Hageni Távegyetemre

A Hageni Távegyetem (FernUniversität in Hagen) NÉMET nyelvű képzésére ismét beiratkozhatnak Karunkon.

SZINAPSZIS+ Mentorprogram pályázati kiírás

A Program célja, hogy tehetségsegítő hidat képezzen a középiskola és az egyetem között, a középiskolás tehetségeket a..