Beiratkozás, bejelentkezés

Beiratkozás, bejelentkezés

A sikeres felvételt követően az egyik legfontosabb lépés a beiratkozás. A beiratkozás az online elérhető Neptun Tanulmányi Rendszeren keresztül történik. A belépéshez szükséges felhasználó nevet/Neptun kódot és a jelszót kiértesítő levélben küldjük el neked. Augusztus elejéig meg kell kapnod a levelet, amennyiben mégsem érkezne meg, feltétlenül vedd fel a kapcsolatot Tanulmányi Osztályunk munkatársaival.  A NEPTUN rendszerébe történő belépést követően meg kell adnod személyes és tanulmányaiddal kapcsolatos adatait, továbbá adatkezelési nyilatkozatot is kell tenned.

 

A beiratkozással kapcsolatos további információk:

A beiratkozási folyamat során eldöntheted, hogy a 2020-2021. tanév I. félévében megkezded-e tanulmányaidat vagy sem. Ez azt jelenti, hogy aktívra kell álítanod a szemeszter állapotát, amennyiben szeptemberben el akarsz kezdeni tanulni és passzívra kell állítod az állapotot, amennyiben halasztani szeretnél. 

A beiratkozás előtt újonnan felvett hallgatóink a tandíj kiírásokat tudják befizetni, jelszót tudnak módosítani.

Amennyiben a felvételi eljárás során állami ösztöndíjas besorolást nyertél, a beiratkozási lap és nyilatkozat kitöltésével tudod elfogadni az állami ösztöndíjas képzés feltételeit (a feltételekről részletesen az Oktatási Igazgatóság honlapján tudsz tájékozódni.

A beiratkozási folyamat részeként a kitöltött beiratkozási lapot le kell töltened és kinyomtatva, aláírva le kell adnod a Tanulmányi Osztálynak, ezt megteheted a Regisztrációs/Orientációs Napon, vagy a Gólyatáborban is, de postai úton is eljuttathatod hozzánk (címünk: PTE Közgazdaságtudományi Kar – Tanulmányi Osztály, 7622 Pécs, Rákóczi út 80).

A beiratkozási folyamat lépéseiről ide kattintva olvashatsz részletesebben.

Adatvédelmi tájékoztató a PTE beiratkozáshoz kapcsolódó adatkezelésekről