fbpx Felvételi | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Felvételi

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

A mozgalmas szerdai ponthatárhúzást követően egy újabb izgalmakkal teli időszak vár a felvételizőkre, július 29-én ugyanis kezdetét vette a..

Ponthatárok 2019/2020. normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campus-án...

Pótfelvételi - Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola pótfelvételi eljárást hirdet.

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Tájékoztató a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskoláról

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola nyílt napot tart 2019. május 16-án a PTE KTK B312-es termében, 16 órától.

Ponthatárok - 2019.februári kezdéssel meghirdetett szakok

Kedves Felvételiző! Karunk is közzéteszi honlapján a 2019. februári kezdéssel meghirdetett alap- és mesterszakjainak felvételi ponthatárát. Reméljük..

Január 25-én ismét nyílt nap!

Karunk 2019. január 25-én (pénteken) 10 órától Nyílt Napot tart a 2019. szeptemberben induló felsőoktatási szakképzésekről, alap- és mesterképzésekről..

Hogyan tovább? szülői fórum

2019. január 19-én 10 órától Karunkon Szülői fórumot tartunk a pályaválasztásról, határidőkről, támogatásokról, ösztöndíjakról. Minden érdeklődő..

Mesterképzés. Megéri?!

Sokat hallunk a mesterképzés fontosságáról, azonban kíváncsiak voltunk arra is, hogy a Pécsiközgázosok miként vélekednek róla más-más élethelyzetben...

Fókuszban a mesterképzés - Nyílt Nap

A PTE Közgazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja Önt a 2018. október 18-án 14 órakor, a B314-es teremben kezdődő MESTERKÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATOS..

Fókuszban a mesterképzés - Nyílt Nap

A PTE Közgazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja Önt a 2018. október 18-án 14 órakor, a B314-es teremben kezdődő MESTERKÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATOS..

Pótfelvételi ponthatárok

Megvannak a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, 2018. szeptemberben induló képzések ponthatárai is, amelyek a felvi.hu nyitóoldalán található..

Ponthatárok 2018

Kihirdetésre kerültek a 2018 szeptemberétől induló képzéseink ponthatárai.