fbpx Felvételi | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Felvételi

Pótfelvételi a doktori iskolákban 2022

Karunk doktori iskolái pótfelvételit hirdetnek.

Ponthatárok 2022. - normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán.

PÓTFELVÉTELI ELJÁRÁS KERETÉBEN MEGHIRDETETT KÉPZÉSEK (2022/2023)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Rektori Ösztöndíj

Nálad első helyen szerepel a PTE? Ha igen, kimagasló ösztöndíjra van lehetőséged!

INGYENES LAST MINUTE ONLINE MATEMATIKA ÉRETTSÉGI KONZULTÁCIÓ

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika írásbeli érettségi..

Matematika szóbeli érettségi felkészítő a Pécsiközgázon

Jól jönne még egy kis felkészülés a szóbeli érettségi előtt? Szeptembertől a Pécsiközgáz padjaiban képzeled el magad? Akkor ne habozz jelentkezni!

2. Irány a PTE Kultúrfeszt

Karunk is részt vesz a 2. Irány a PTE! Kultúrfeszten, ahol két napon át (egy online és egy személyes jelenlétűn) előadásokkal várunk mindenkit!

Új kettősdiploma program az ESDES School of Business and Management, Lyonnal

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a l’Ecole Supérieure pour le Développment Economique et Social (továbbiakban ESDES) School of..

Ponthatárok - 2022. februári kezdéssel meghirdetett szakok

Lezárult a 2022. februári kezdéssel induló szakok felvételi időszaka, a meghirdetett szakok ponthatárait alább részletezzük.

Szülői fórum 2022

Nyílt napunk másnapján a felvételiző diákok szüleit várjuk egy szülői fórumra!

Online fórum 2022

Idén is meghirdetünk két online fórumot, ahol a felvételi előtt állók lehetőséget kapnak feltenni minden kérdésüket.

NYÍLT NAP A PÉCSIKÖZGÁZON!

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara Nyílt Napot hirdet! A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Diaszpóra Ösztöndíj

Magyarország Kormánya a tavalyi évtől hirdeti a Diaszpóra Ösztöndíjat, mellyel a Kárpát-medencén kívüli, külföldön élő magyarságot, magyar..

2022. februári kezdéssel meghirdetett szakjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2022. februári kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

Maradj lendületben!

Jelentkezz mesterképzésre keresztféléves felvételi eljárásban!

PÓTFELVÉTELI ELJÁRÁS KERETÉBEN MEGHIRDETETT KÉPZÉSEK (2021/2022)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Pótfelvételi a doktori iskolákban

Karunk doktori iskolái pótfelvételit hirdetnek.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Online mesterképzéses tájékoztató

Online mesterképzéses tájékoztatót hirdetünk, amelynek fókuszában a 2021. szeptemberében induló mesterképzéseink lesznek. Induló képzéseinkről..

TÁJÉKOZTATÓ A KERESZTFÉLÉVET KEZDŐ HALLGATÓKNAK

Kedves Hallgatónk! Szívből gratulálunk a sikeres felvételihez és nagy örömmel üdvözlünk a Pécsiközgáz hallgatói között! Az alábbiakban pár hasznos..

Keresztféléves beiratkozás és orientáció

Üdvözöljük azon hallgatóinkat, akik 2021 februárjában keresztféléven kezdik meg tanulmányaikat a Pécsiközgáz alap- vagy mesterképzésén. Gratulálunk a..

PONTSZÁMÍTÁS A FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEN VÉGZETTEKNEK

A 2021/22-es felvételi időszakban lényegi változás fog életbe lépni a Felsőoktatási Szakképzésen oklevelet szerzett hallgatóink számára. A tavalyi..

2021. SZEPTEMBERI KEZDÉSSEL MEGHIRDETETT SZAkjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2021. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

KERESZTVÉLÉVES FELVÉTELIT HIRDET A A REGIONÁLIS POLITIKA ÉS GAZDASÁGTAN DOKTORI ISKOLA

A Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola keresztféléven is meghirdeti doktori programját, melyre 2021. január 15-ig várják a felvételi..

2021. februári kezdéssel meghirdetett szakjaink

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a 2021. februári kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb..

Pótfelvételi a Regionális Gazdaságtan Doktori Iskolában

Karunk pótjelentkezést hirdet Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolájába.

Pótfelvételi a Gazdálkodástani Doktori Iskolában

Karunk pótjelentkezést hirdet Gazdálkodástani Doktori Iskolájába.

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

A Pécsiközgázon számíthatsz ránk, tartjuk az ígéreteinket!

Fontos, hogy a jelenlegi helyzetben biztos és stabil alapot adjunk a hallgatóinknak az egyetemi tanulmányaikhoz.

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Már csak alig két hónapot kell várnod július 23-ig, a felvételi pontszámok..

A Pécsiközgáz Business coach képzést indít

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2020 őszén a PTE Közgazdaságtudományi Kara megfelelő létszám esetén elindítja Business coach szakirányú továbbképzését..

Online szülői fórum

A PTE Közgazdaságtudományi Kar május 30-án (szombaton) 10 órától online szülői fórumot tart az idei felvételi eljárással kapcsolatban.

Kétszeresére bővíti a PTE a rektori ösztöndíjasok körét

A duplájára bővíti a korábbi kétszáz fős létszámkeretet a Pécsi Tudományegyetem, így idén már 400 elsőéves diák kaphat százezer forintos rektori..

Kezedben a gazdaság! - inspirál a Pécsiközgáz

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar (Pécsiközgáz) elhatározta, hogy kollektívájának szakmai tudását, hallgatóinak friss, fiatalos..

Felvételi többletpontok

Avagy mikor kaphattok az érettségin plusz pontot az emelt szintű érettségiért?

Ponthatárok - 2020.februári kezdéssel meghirdetett szakok

Kedves Felvételiző! Karunk is közzéteszi honlapján a 2020. februári kezdéssel meghirdetett alap- és mesterszakjainak felvételi ponthatárát. Reméljük..

Szülői fórum - ​​​​​​​Pályaválasztási dilemmák - Hogyan tovább?

A pályaválasztás során sokszor kiemelt fontosságú, hogy a szülők támogassák gyermekeiket továbbtanulási döntéseikben. Éppen ezért a Pécsi..

NYÍLT NAP A Pécsiközgázon

A nagy sikerű decemberi nyílt nap után a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar 2020. január 24-én (pénteken) 9 órától újra Nyílt Napot tart a..

2020. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2020. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

Felvételt hirdet a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola

A Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola keresztféléven is meghirdeti doktori programját, melyre 2020. január 28-ig várják a felvételi..

Hatalmas az érdeklődés a gazdasági képzések iránt

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar november 29-én tartotta első nyílt napját a 2020. szeptemberi kezdéssel meghirdetett képzéseivel..

Fókuszban a mesterképzés - nyílt nap

A PTE Közgazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja Önt 2019. október 10-én 13 órakor, a B323/1-es teremben kezdődő mesterképzésekkel kapcsolatos..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

A mozgalmas szerdai ponthatárhúzást követően egy újabb izgalmakkal teli időszak vár a felvételizőkre, július 29-én ugyanis kezdetét vette a..

Ponthatárok 2019/2020. normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campus-án..

Pótfelvételi - Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola pótfelvételi eljárást hirdet.

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Tájékoztató a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskoláról

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola nyílt napot tart 2019. május 16-án a PTE KTK B312-es termében, 16 órától.

Ponthatárok - 2019.februári kezdéssel meghirdetett szakok

Kedves Felvételiző! Karunk is közzéteszi honlapján a 2019. februári kezdéssel meghirdetett alap- és mesterszakjainak felvételi ponthatárát. Reméljük..

Január 25-én ismét nyílt nap!

Karunk 2019. január 25-én (pénteken) 10 órától Nyílt Napot tart a 2019. szeptemberben induló felsőoktatási szakképzésekről, alap- és mesterképzésekről..

Hogyan tovább? szülői fórum

2019. január 19-én 10 órától Karunkon Szülői fórumot tartunk a pályaválasztásról, határidőkről, támogatásokról, ösztöndíjakról. Minden érdeklődő..

Mesterképzés. Megéri?!

Sokat hallunk a mesterképzés fontosságáról, azonban kíváncsiak voltunk arra is, hogy a Pécsiközgázosok miként vélekednek róla más-más élethelyzetben..

Fókuszban a mesterképzés - Nyílt Nap

A PTE Közgazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja Önt a 2018. október 18-án 14 órakor, a B314-es teremben kezdődő MESTERKÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATOS..

Fókuszban a mesterképzés - Nyílt Nap

A PTE Közgazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja Önt a 2018. október 18-án 14 órakor, a B314-es teremben kezdődő MESTERKÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATOS..

Pótfelvételi ponthatárok

Megvannak a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, 2018. szeptemberben induló képzések ponthatárai is, amelyek a felvi.hu nyitóoldalán található..

Ponthatárok 2018

Kihirdetésre kerültek a 2018 szeptemberétől induló képzéseink ponthatárai.