fbpx „A PTE UTAZÓ NAGYKÖVETE ONLINE EDITION” TÁMOGATÁSI PROGRAM | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

„A PTE UTAZÓ NAGYKÖVETE ONLINE EDITION” TÁMOGATÁSI PROGRAM

2020. szeptember 17. 15:29

A PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága a PTE Szenátus által 2016 novemberében elfogadott Nemzetköziesítési Program keretében 2020 őszi szemeszterére meghirdeti „A PTE Utazó Nagykövet Online Edition” elnevezésű pályázatot.

A „PTE Utazó Nagykövete Online Edition” elnevezéssel olyan online nemzetközi konferencián/workshopon való részvételt elősegítő pályázatot hirdetünk, amelyre a PTE valamennyi főállású és részmunkaidős oktatója és kutatója pályázhat.

 

A pályázati tudnivalók:

 

  • Egy oktató/kutató csak egy konferencia/workshop részvételre nyerhet el támogatást.
  • Azonos karról/intézetből egy adott konferencián/workshopon való részvételre csak 1 fő nyerhet el támogatást a pályázat keretében.

További információk és pályázati űrlap. 

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..