fbpx Amiért érdemes belevágni a TDK-ba | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Amiért érdemes belevágni a TDK-ba

2020. február 26. 15:32

A TDK-ra való jelentkezés és részvétel számos előnyt, illetve a jövő szempontjából is meghatározó tudást és élményeket rejt. A versenyzők nemcsak szakmai tapasztalattal gazdagodhatnak, hanem fejleszthetik prezentációs készségüket, valamint kutatási módszereket is elsajátíthatnak, melyek hasznos szerepet tölthetnek be szakdolgozatuk készítése során, illetve ha a kutatói pályával kapcsolatos ambícióik vannak, akkor érdemes megmérettetni magukat.  

További érv a TDK-ázás mellett, hogy a pályamunka témája a szakdolgozat témájaként is szolgálhat, így ezzel rengeteg időt lehet megtakarítani. A versenyen való részvétel által a versenyzők számos plusz pontot szerezhetnek különböző ösztöndíjak megpályázásánál. Pályakezdő álláskeresőként egy TDK-s helyezés, felhívhatja a jövőben munkáltató(k) figyelmét, ami döntő lehet a vágyott karriercél elérésében is. 

 

Neked is felkeltette az érdeklődésedet a versenyzés?

Jelentkezz 2020. március 20-ig, melyhez a kitöltendő jelentkezési lapot és további információkat az alábbi linken találsz:

https://ktk.pte.hu/hu/hallgatok/tanulmanyok/tudomanyos-diakkor/tudnivalok-szabalyzatok.

Fontos, hogy jelentkezés előtt tájékozódj a fenti oldalon, mivel dolgozatodnak szigorú formai követelményeknek kell megfelelni. 

 

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..