fbpx Balogh Gábor és Sipos Norbert új publikációja | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Balogh Gábor és Sipos Norbert új publikációja

2020. július 1. 09:06

Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint Balogh Gábornak és Sipos Norbertnek tanulmánya jelent meg az International Journal of Educational Management folyóiratban. 

A nemzetközi B, Q2-es besorolású, H-index 47-es értékű folyóiratban "Is it worth for bachelor graduates to diversify study programme for master level?" címmel publikáltak oktatóink. A tanulmány célja, hogy kiegészítse a jelenlegi kutatási hiányosságokat az emberi erőforrások tekintetében. Hiszen rengeteg olyan munka született már, amelyek az oktatásnak a bérekre és a karrierre gyakorolt hatásait elemzi, ám csak néhány vizsgálja a szakmai portfólió hatásait. Kutatásuk újdonsága, hogy kidolgoztak egy új módszertant ennek tesztelésére a magyar közgazdasági hallgatók példáján keresztül. 

A megjelenéshez ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk oktatóinknak szakmai pályafutásuk során!

 

Kapcsolódó Híreink

TehetségPont Workshopok a Pécsiközgázon!

Hagyományainknak megfelelően idén is folytatódik a TehetségPont által szervezett workshop sorozat. Az tanév első felében a workshopok célcsoportját..

Logisztikai Csapatbajnokság 2021 jelentkezés

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár 8. alkalommal szervezi meg az 1 200 000 Ft összdíjazású Országos Logisztikai Csapatbajnokságot.

„A PTE UTAZÓ NAGYKÖVETE ONLINE EDITION” TÁMOGATÁSI PROGRAM

A PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága a PTE Szenátus által 2016 novemberében elfogadott Nemzetköziesítési Program keretében 2020 őszi..

Beköltözött a jövő a Pécsiközgázra!

Karunk fontos mérföldkőhöz érkezett: idén ünnepeljük a képzés elindulásának 50. évfordulóját, melynek keretében a tegnapi napon az itt fejlesztett..