fbpx Befogadó Egyetem művészeti pályázat | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Befogadó Egyetem művészeti pályázat

2019. április 3. 17:16

A PTE BTK Neveléstudományi Intézet - Befogadó Egyetem egyfordulós pályázatot hirdet a befogadás tematikája mentén.

Pályázhatnak közép-, és felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók, egyéni alkotók, művészeti intézmények, valamint művészeti szakmai szervezetek. Egy művész legfeljebb három alkotással, vagy egy sorozatművel jelentkezhet. Méretbeli és műfaji megkötés nincs. A pályázó benyújthat irodalmi alkotást, videó munkát (terjedelem max. 2 perc), nyomtatott fotóanyagot, szobrot, festményt, stb.

A legjobb három pályamunka díjazásban részesül.

Pályázni lehet továbbá különdíjra is: várunk logókat és pólóterveket a Befogadó Egyetem számára. A díjazás mellett a legjobban sikerült logót és pólótervet a későbbiekben a PTE Befogadó Egyetem felhasználja és a továbbiakban arculatának fontos elemeként jeleníti meg.

A pályázati anyag beadása: 2019. április 18. 8:00-16:00 (illetve indokolt esetben külön egyeztetés szerint)

A kiállítási anyag kiválasztásának tervezett időpontja 2019. április 15-30., amelynek eredményéről minden résztvevőt értesítünk. A pályázatra történő jelentkezés ingyenes, nem kérünk regisztrációs díjat, ugyanakkor kérjük, hogy a kiválasztott alkotásokat személyesen, vagy egybegyűjtve őket, csoportos küldeményként juttassák el a leadás helyszínére.

A beérkezett anyagokat független bizottság bírálja el. A legjobb 30 pályamunka kiállításra kerül a PTE BTK Neveléstudományi Intézetében, majd a későbbiekben vándorkiállításon vesz részt számos középiskolában.

Leadási cím: PTE BTK Neveléstudományi Intézet, Ifjúság útja 6. B épület, 114-es iroda

További információk:

http://befogadoegyetem.pte.hu

Deli Kitti - deli.kitti [at] pte.hu

Fodor Bálint - fodor.balint [at] pte.hu

 

Várjuk még:

  • a koncepció rövid ismertetőjét (max. 1 oldal terjedelemben)
  • a kiállító művész(ek) nevét,
  • a kiállító művész/művészek szakmai önéletrajzát.

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..