fbpx Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Pécsiközgáz | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Pécsiközgáz

2019. január 25. 11:12

Hosszú és eredményes évet zárunk ebben az évben is.

Hallgatóink és oktatóink az idei évben is megmutatták, hogy a Pécsiközgázosok méltán elismertek országszerte. Rengeteg elismerést és díjat vehettek át a 2018-as év során és még több konferencián és előadáson pallérozhatták tudásukat, amelynek Karunk adott otthont. Köszönjük, hogy aktívan részt vesznek a mindennapokban és kitartó munkával teszik eseménydússá a Pécsiközgázos létet.

Kívánjuk, hogy az ünnepek mindenki számára békében és boldogan teljenek, a két ünnep között pedig jusson idő pihenésre is, hogy az elkövetkező évben hasonló sikereket érhessünk el együtt!

Kapcsolódó Híreink

Véget ért a 2019-es Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program

A 2019-es Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program ismét nagy sikerrel zárult.

Gyászhír - Dr. Szentmiklósi Miklós (1958-2019)

A Közgazdaságtudományi Kar szomorú szívvel tájékoztatja mindazokat, akik ismerték, szerették és kollégaként tisztelték, hogy Dr. Szentmiklósi Miklós..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

A mozgalmas szerdai ponthatárhúzást követően egy újabb izgalmakkal teli időszak vár a felvételizőkre, július 29-én ugyanis kezdetét vette a..

Ponthatárok 2019/2020. normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campus-án...