fbpx Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Pécsiközgáz | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Pécsiközgáz

2019. január 25. 11:12

Hosszú és eredményes évet zárunk ebben az évben is.

Hallgatóink és oktatóink az idei évben is megmutatták, hogy a Pécsiközgázosok méltán elismertek országszerte. Rengeteg elismerést és díjat vehettek át a 2018-as év során és még több konferencián és előadáson pallérozhatták tudásukat, amelynek Karunk adott otthont. Köszönjük, hogy aktívan részt vesznek a mindennapokban és kitartó munkával teszik eseménydússá a Pécsiközgázos létet.

Kívánjuk, hogy az ünnepek mindenki számára békében és boldogan teljenek, a két ünnep között pedig jusson idő pihenésre is, hogy az elkövetkező évben hasonló sikereket érhessünk el együtt!

Kapcsolódó Híreink

2021. SZEPTEMBERI KEZDÉSSEL MEGHIRDETETT SZAkjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2021. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

PONTSZÁMÍTÁS A FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEN VÉGZETTEKNEK

A 2021/22-es felvételi időszakban lényegi változás fog életbe lépni a Felsőoktatási Szakképzésen oklevelet szerzett hallgatóink számára. A tavalyi..

Alma Mater Ösztöndíjprogram - Pályázati kiírás

A Közgazdaságtudományi Kar vezetése a 2020/2021-es tanév II. félévére is meghirdeti Pécsiközgáz Alma Mater Ösztöndíj Programját.

CSATLAKOZZ AZ OTP BANK CSAPATÁHOZ

Ha végzős egyetemi hallgatóként, tanulmányaid mellett szeretnél az OTP Banknál dolgozni, akkor köztük a helyed!