fbpx Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Pécsiközgáz | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Pécsiközgáz

2019. január 25. 11:12

Hosszú és eredményes évet zárunk ebben az évben is.

Hallgatóink és oktatóink az idei évben is megmutatták, hogy a Pécsiközgázosok méltán elismertek országszerte. Rengeteg elismerést és díjat vehettek át a 2018-as év során és még több konferencián és előadáson pallérozhatták tudásukat, amelynek Karunk adott otthont. Köszönjük, hogy aktívan részt vesznek a mindennapokban és kitartó munkával teszik eseménydússá a Pécsiközgázos létet.

Kívánjuk, hogy az ünnepek mindenki számára békében és boldogan teljenek, a két ünnep között pedig jusson idő pihenésre is, hogy az elkövetkező évben hasonló sikereket érhessünk el együtt!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.