fbpx Beköltözött a jövő a Pécsiközgázra! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Beköltözött a jövő a Pécsiközgázra!

2020. szeptember 10. 08:34

Karunk fontos mérföldkőhöz érkezett: idén ünnepeljük a képzés elindulásának 50. évfordulóját, melynek keretében a tegnapi napon az itt fejlesztett nyitott online piacteret, az openup.pte.hu-t mutattuk be, valamint a Hauni jóvoltából felújított modern tantermüket is, amit már birtokba is vehettetek!

Karunk még 2018-ban kötött a Hauni Hungária Gépgyártó Kft.-vel egy hosszú távú együttműködést, mely nemcsak a tudományos munkát és az oktatást segíti, hanem gyakorlati megvalósulásai is vannak.

A korszerű dizájnnal felújított teremmel „beköltözik a jövő” a Pécsiközgázra: 4K-kamerával működő videókonferencia-rendszer, beépített csatlakozók és töltési lehetőség segítik a helyszíni és a digitális oktatást. A terem a Körber tanterem nevet viseli, és helyet ad majd az órarendben már tavaly is meghirdetett Hauni pénzügy, kontrolling, HR és logisztika, termelésmenedzsent témájú kurzusoknak, szakmai programoknak.

Ahogy az a tegnapi ünnepélyes tanévnyitón is elhangzott, karunk idén ünnepli a képzés elindulásának 50. évfordulóját. Ennek kapcsán került bemutatásra az openup.pte.hu nyitott online piactér is, ahol nem termékek vagy szépen berendezett szállások között válogathat a fogékony egyetemi hallgató, a Pécsiközgáz Alkalmazott Tanulások Központja által működtetett felületnél a termék maga az ötlet, innováció, tudásanyag vagy üzleti tapasztalat. Minden hallgatónkat arra buzdítjuk, hogy fedezzék fel az új platformot és használják ki az az által nyújtott lehetőségeket!

Galéria

Kapcsolódó Híreink

Változás, újratervezés és fejlődés Tudományos Konferencia

A pécsi közgazdász képzés 50. évfordulójának keretében szervezett jubileumi rendezvénysorozat egyik kiemelkedő eseménye a Változás, újratervezés és..

Tandíjmentes tanulmányi lehetőségek

PTE szerződései által biztosított hallgatói ösztöndíjak.

MSCI Open Day

2020. október 9-én megrendezésre kerül az MSCI újabb virtuális nyílt napja, az MSCI Open Day.

Álláslehetőség a PTE-BTK-n

A PTE-BTK-n munkaviszony megszűnés miatt keresünk sürgősen teljes munkaidős gazdasági ügyintézői pozícióba munkatársat.