fbpx Diák Menedzsment Bajnokság | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Diák Menedzsment Bajnokság

2020. március 2. 11:08

Idén a feladat egy hotel irányítása lesz a síparadicsom közepén. Szedd össze a tuti csapatot és szállj versenybe a többi szállodával a legjobb helyért a szimulációs versenyben!

 

A verseny menete

Élő selejtezők: Budapest, Szeged, Pécs, Debrecen és Sopron

Online középdöntő: április 16-án

Élő döntő Budapesten: április 24-én

 

Díjak szponzorainktól: Loxon Solutions, BP, Process Solutions

Fődíj: 150 000 Ft-os műszaki utalvány, 400 000 Ft értékű BP Academy tréningcsomag, valamint 210 000 Ft-os repülőjegy utalvány.

2. csapat díja: 100 000 Ft-os műszaki utalvány, 400 000 Ft értékű BP Academy tréningcsomag és 150 000 Ft-os repülőjegy utalvány.

3. csapat díja: 50 000 Ft-os műszaki utalvány, 400 000 Ft értékű BP Academy tréningcsomag és 90 000 Ft-os repülőjegy utalvány.

 

Játssz minijátékunkkal!

Tedd próbára tudásod tét nélkül! Próbáld ki sífesztivál hangulatú minijátékunkat és iratkozz fel a 10 000 Ft-os műszaki utalvány sorsolására!
KIPRÓBÁLOM A MINIJÁTÉKOT

 

Jelentkezz március 19. éjfélig!
RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..