fbpx DR. BALOGH GÁBOR A CRANET TAGJA LETT | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

DR. BALOGH GÁBOR A CRANET TAGJA LETT

2021. február 11. 08:36

Szeretettel gratulálunk kollégánknak Dr. Balogh Gábornak, akinek a jelentkezését a Cranet Tanácsadói Testülete befogadta és tagjává választotta! 

A Cranet a világ legnagyobb HRM-hálózata, amely több mint két évtizede gyűjt összehasonlító adatokat a HRM-ről a különböző országokban. A Cranet által szolgáltatott adatok történelmileg a világ legjobb folyóirataiban megjelent és a világ legrangosabb akadémiai konferenciáin bemutatott cikkek alapját képezték.

Dr. Balogh Gábor azonnali hatállyal csatlakozik a szervezet Tanácsadói Testületéhez, Görögországból, Izlandról és Kanadából érkező szakemberek kíséretében.

Sok sikert kívánunk az új feladathoz!

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..