fbpx Dr. Jarjabka Ákos előadása Delhiben | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Jarjabka Ákos előadása Delhiben

2019. március 6. 15:24

Oktatónk az elmúlt héten Delhiben járt egy nemzetközi konferencián, méghozzá előadóként.

Dr. Jarjabka Ákos meghívott plenáris előadóként vett részt a Department of Slavonic and Finno-Ugrian Studies (University of Delhi)  szervezésében 2019. február 27-28-án megrendezésre kerülő „Culture, Language and Identity Formation: Diaspora in a Globalizing World (with special reference to East and Central Europe and Russia)” című nemzetközi konferencián, Delhiben.

Konferencia előadásának címe és témája a „The Hungarian Diaspora as a Central East European Phenomenon” volt. Gratulálunk oktatónknak a nívós előadáshoz és reméljük, hogy a későbbiekben is lesz lehetősége hasonló  volumenű rendezvényeken is előadni!

Kapcsolódó Híreink

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Jövőképzés Nyári Egyetem 2019

Csobbanj velünk! Szedd fel a horgonyt a kifogások tengerén!

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting..

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..