fbpx Dr. Kulcsár Krisztián előadása a Pécsiközgázon! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Kulcsár Krisztián előadása a Pécsiközgázon!

2021. szeptember 21. 14:18

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, olimpiai ezürtérmes, világ- és Európa bajnok párbajtőröző, Dr. Kulcsár Krisztián a Pécsiközgáz vendége lesz szeptember 29-én, 15 órától.

A Halasy-Nagy József Aulában tartott előadáson az Elnök úr többek között a MOB világon elfoglalt jelenlegi helyzetéről, szervezetéről, valamint gazdasági működéséről tart előadást, de természetesen a Tokio2020-hoz kapcsolódó személyes élményeivel sem marad adós.

Az előadás a Sportgazdaságtan kurzus keretén belül történik, de részvételi lehetőséget biztosítunk a Kar valamennyi polgára számára, azonban a regisztráció kötelező. Regisztrálni a következő linkre kattintva tudnak.

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy regisztrálni 2021. szeptember 27. 18 óráig tudnak!
 

Kapcsolódó Híreink

MCC tájékoztató a Pécsiközgázon

A Mathias Corvinus Collegium 2021. december 8-án 14.30-tól tájékoztatót tart a B312-es teremben!

Diaszpóra Ösztöndíj

Magyarország Kormánya a tavalyi évtől hirdeti a Diaszpóra Ösztöndíjat, mellyel a Kárpát-medencén kívüli, külföldön élő magyarságot, magyar..

Francia kormányzati ösztöndíj Információs Nap

Bob KABA LOEMBA, a Francia Nagykövetség Ösztöndíj iroda- és a Magyarországi Campus France Központ vezetője „TANULJ ÉS KUTASS FRANCIAORSZÁGBAN FRANCIA..

BBM esettanulmány verseny - beszámoló

Az idei évben megrendezésre került a Magyar Biztosítók Szövetsége és a Case-solvers szervezésében a Biztosítsd be magad 2021-es esettanulmány verseny..