fbpx EMCC EQA AKKREDITÁCIÓT SZERZETT A BUSINESS COACH KÉPZÉS | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

EMCC EQA AKKREDITÁCIÓT SZERZETT A BUSINESS COACH KÉPZÉS

2021. június 9. 10:55

A Pécsiközgáz Business Coach szakirányú továbbképzése elnyerte az European Mentoring and Coaching Council (EMCC) EQA Senior Practitioner szintű akkreditációját, ami következő öt évre érvényes.

A mentorálási/coaching képzési programok referenciaminőségi szabványa, az EQA biztosítja, hogy a sikeres hallgatók megfeleljenek az EMCC kompetenciakeretben bemutatott kutatásalapú kompetenciaszabványoknak.

Az EMCC Globális Minőségi Díja (EQA) biztosítja a piac számára a szükséges keretet ahhoz, hogy a mentorálási/coaching szolgáltatások minősége megfeleljen és elismerhető legyen a szakma magas minőségi színvonalának való megfelelés érdekében.

Az EMCC Global nem rendelkezik földrajzi határokkal, több mint 140 országban tevékenykedik. Világszerte több mint 40 000 végzett diplomás van az EMCC Global akkreditált képzési programjaiban.

Kiknek szól a Business Coach képzésünk?
  • A coach szakma iránt érdeklődők számára
  • Vezetőknek, akik felismerték a coaching szemléletű vezetés jelentőségét
  • Trénerek, pszichológusok, HR szakemberek, tanácsadók, menedzserek  számára, akik belső coachként segíthetik kollégáikat
  • Végzett és gyakorló coachoknak, akik tudásuk mélyítése mellett szeretnének egyetemi oklevéllel rendelkezni

A következő képzés 2021. szeptemberében indul.

További információkért és a  jelentkezésért kattints IDE

Kapcsolódó Híreink

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

BGE szaknyelvi vizsga Pécsett

Gazdasági szaknyelvi vizsgát hirdet a BGE Nyelvvizsga és Továbbképző Központ PTE Közgazdaságtudományi Kari nyelvvizsga hellyel.

Munkatársat keres a SEDO Research Kft.

A SEDO Research Kft. célja, hogy megbízható adatfelvételi háttértámogatást nyújtson azoknak a magyarországi piacon szereplő piackutató cégeknek és..

Gyászhír - dr. Gyetván Ferenc

Dr. Gyetván Ferenc Tanár úr, egykori kollégánk, férfiasan viselt hosszas betegeskedést követően, 70 éves korában, a tegnapi napon 2021. június 16-án..