fbpx Endeli Katalin Rektori Dicséretben részesült | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Endeli Katalin Rektori Dicséretben részesült

2019. május 26. 21:33

Az idei évben Rektori Dícséretben részesült kolléganőnk, Endeli Katalin.

A Közgazdaságtudományi Karon működő Marketing Iroda vezetőjeként számos területen bizonyította rátermettségét és szakmai hozzáértését az elmúlt években! 

Katalin szakértő munkája is hozzájárult ahhoz, hogy a KTK hallgatói létszáma az elmúlt években folyamatosan emelkedik, a középiskolai program megerősödött és stabil alapjává vált a beiskolázási tevékenységünknek. Mindemellett tanácsaival és tapasztalatival segíti a központi beiskolázási törekvéseket, aktivitásokat is. A belső marketing tervezésében és végrehajtásában is sikeres, jól működik együtt Kollégáival és a kapcsolódó szervezeti egységekkel.

Az elismeréshez szívből gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.