fbpx Felkai András Ösztöndíj | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Felkai András Ösztöndíj

2019. április 15. 14:15

A Felkai András Ösztöndíjat 2001. őszén a Citibank kezdeményezésére hozták létre azzal a céllal, hogy emléket állítson Felkai Andrásnak, az 1990-es évek magyar pénzügyi világának egyik kiemelkedő alakjának, továbbá hozzájáruljon ahhoz, hogy a magyar gazdasági és pénzügyi szektor magasan képzett szakemberekkel gazdagodjon.

Az Ösztöndíjbizottság évente 2-5 pályázó részére, egyenként átlagosan 250.000 - 300.000 forint értékű szabad felhasználású támogatás odaítéléséről dönt.

Pályázatok benyújtásának határideje: 2019. május 31.

Eredményhirdetés határideje: 2019. július 31.

Az Ösztöndíj jelentőségét mutatja, hogy az elmúlt évek ünnepélyes díjátadóin díszvendégként a magyar közélet olyan kiemelkedő alakjai jelentek meg, mint Dr. Palkovics László, Dr. Balog Ádám, Máté Tóth István és Király Júlia.

További részletek >>> 

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..