fbpx Felkai András Ösztöndíj | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Felkai András Ösztöndíj

2019. április 15. 14:15

A Felkai András Ösztöndíjat 2001. őszén a Citibank kezdeményezésére hozták létre azzal a céllal, hogy emléket állítson Felkai Andrásnak, az 1990-es évek magyar pénzügyi világának egyik kiemelkedő alakjának, továbbá hozzájáruljon ahhoz, hogy a magyar gazdasági és pénzügyi szektor magasan képzett szakemberekkel gazdagodjon.

Az Ösztöndíjbizottság évente 2-5 pályázó részére, egyenként átlagosan 250.000 - 300.000 forint értékű szabad felhasználású támogatás odaítéléséről dönt.

Pályázatok benyújtásának határideje: 2019. május 31.

Eredményhirdetés határideje: 2019. július 31.

Az Ösztöndíj jelentőségét mutatja, hogy az elmúlt évek ünnepélyes díjátadóin díszvendégként a magyar közélet olyan kiemelkedő alakjai jelentek meg, mint Dr. Palkovics László, Dr. Balog Ádám, Máté Tóth István és Király Júlia.

További részletek >>> 

Kapcsolódó Híreink

Prof. Kaposi Zoltán ausztriai kitüntetése

Kaposi Zoltán egyetemi tanárt, a PTE KTK Marketing és Turizmus Intézet igazgatóját 2019. július 2-án az 50. (jubileumi) Internationales..

Kari rangsor - Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj

2019/2020-as tanévre meghirdetett Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra (korábbi nevén Köztársasági Ösztöndíj) benyújtott pályázatok alapján karunk az..

Állásajánlat - „Könyvvizsgáló asszisztens” pozíció

Dinamikusan fejlődő cégünk könyvvizsgálati csapatába keresünk pályakezdő vagy 1-2 év szakmai tapasztalattal rendelkező könyvvizsgáló asszisztenst.

Megjelent Galambosné Tiszberger Mónika könyve

Megjelent oktatónk A gazdaság és a társadalom statisztikája címet viselő könyve.