fbpx Felújítási munkálatok karunkon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Felújítási munkálatok karunkon

2020. február 6. 13:33

A jövő héten indul a félév és ennek kapcsán szeretnénk felhívni a figyelmüket néhány dologra.

Karunk megújul több szempontból is - megszépül a déli homlokzat, a klíma rendszer is korszerűsítésen megy keresztül és az ablakok cseréjére is sor kerül a tavaszi félév során, hogy csendesebb és szebb közegben folytatódhasson az oktatás. Ennek kapcsán számos felújítási munkálattal találkozhatnak majd az egyetem épületén belül és kívül is. Kérjük, fokozottan figyeljenek magukra és egymásra, mindemellett pedig a türelmüket és megértésüket is kérjük, hiszen ezek a munkálatok porral és hangzavarral járhatnak. Az esetleges kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük! Szeptembertől pedig mindennek hála egy szebb és korszerűbb épületben folytatódhat majd az oktatás!
Természetesen ez az oktatásra nem lesz kihatással a tavaszi félév során és a tanórák ugyanúgy meg lesznek tartva!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.