fbpx Gyászhír - dr. Gyetván Ferenc | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Gyászhír - dr. Gyetván Ferenc

2021. június 17. 14:06

Dr. Gyetván Ferenc Tanár úr, egykori kollégánk, férfiasan viselt hosszas betegeskedést követően, 70 éves korában, a tegnapi napon 2021. június 16-án elhunyt.

 

Dr. Gyetván Ferenc 1975-től közel 40 évig volt Karunk oszlopos tagja a Gazdaságmódszertani Intézet oktatójaként. Nem csak az oktatásból és tanításból vette ki a szerepét, hanem aktív alakítója volt a kari majálisok, évnyitó-évzáró összejövetelek emelkedett hangulatának és akire a kari focimeccseken és bringatúrákon is mindig számíthatott a kar közössége. A hallgatókkal való kapcsolattartása példaértékű volt, még megbecsülni is nehéz, hány fiatalt készített fel az egyetemi létre és hány fiatalt segített hozzá diplomája megszerzéséhez. 

Emlékét megőrizzük, nyugodjék békében!

Kapcsolódó Híreink

Pótfelvételi a doktori iskolákban

Karunk doktori iskolái pótfelvételit hirdetnek.

PONTHATÁROK 2021 - NORMÁL FELVÉTELI ELJÁRÁS

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Számvevő gyakornok pozíciót hirdet az Állami Számvevőszék

Az Országgyűlés legfőbb pénzügyi és gazdasági ellenőrző szerve, az Állami Számvevőszék pályázatot hirdet "számvevő gyakornok" munkakör betöltésére.

Új szakmai díjak, projektmenedzser szakembereknek a Deutsche Telekom IT Solutions és öt vezető, hazai egyetem támogatásával

A PMI fontosnak tartja, hogy a projektmenedzser szakembereknek lehetőséget nyújtson a megmérettetésre, eredményeik megismertetésére a tágabb szakmával..