fbpx Hallgatóink jutottak tovább a L'Oréal Brandstorm párizsi döntőjébe | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Hallgatóink jutottak tovább a L'Oréal Brandstorm párizsi döntőjébe

2019. április 29. 15:42

2019. április 16-án a L’Oréal Brandstorm világverseny regionális (cseh, magyar, szlovák) döntőjében, Pozsonyban a Pécsiközgáz Applied Management MSc-s hallgatói, Weirong Mo, Linda Peter, Tshephisho Pelwane Selatole által alkotott csapat első helyezést ért el.

Projektjük fókuszában egy olyan koncepció kifejlesztése állt, amely a jövő bőrápolási élményét nyújtja az egészségtudatos fogyasztók számára. Felkészítő tanáruk Lányi Beatrix, a Marketing és Turizmus Intézet munkatársa volt. 2019. május 23-án kerül sor a Párizsban megrendezett világdöntőre, ahol a csapat képviseli egyetemünket.

Idén összesen 210 hallgató, vagyis 70 csapat jelentkezett a versenyre. Közülük 16 csapat vehetett részt a pozsonyi regionális döntőn. A feladat az egészségtudatos fogyasztóknak szóló áttörő, innovatív bőrápolási élmény megtervezése volt. Az ötletnek kapcsolódnia kellett az Aktív Kozmetika Divízióüzleti modelljéhez és márkáihoz. A zsűri innovatív, digitális és fenntartható megoldásokat várt - áll közleményben.

A regionális fordulón a  Pécsiközgázos L’Oréal FaceTech csapat nyert, ötletük egy szilikonból készült, fenntartható, újrahasználható, okos arcmaszk volt, melynek digitális szenzorai az arcbőrt területenként, az arcbőr igényeinek megfelelően hidratálják, míg a hozzá kapcsolódó alkalmazás bőrápolási és sminktanácsokkal is ellátja a felhasználókat. A döntő tétje igen nagy, ugyanis ha az ő ötletük tetszik leginkább a zsűrinek, 3 hónapos gyakornoki programot tölthetnek el a Station F startupnál, Párizsban.

Hallgatóink izgatottan várják a párizsi utat, hiszen ez egy rendkívüli lehetőség számukra, és szinte alig hiszik el, hogy ők jutottak tovább. Elmondásuk szerint az első pillanatban döbbenten álltak az eredmény előtt, de azóta természetesen már sikerült feldolgozniuk a sikert, és készülnek a következő megmérettetésre. Ezúton is sok sikert kívánunk nekik és természetesen gratulálunk az elért eredményükhöz!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.