fbpx Hallgatóink jutottak tovább a L'Oréal Brandstorm párizsi döntőjébe | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Hallgatóink jutottak tovább a L'Oréal Brandstorm párizsi döntőjébe

2019. április 29. 15:42

2019. április 16-án a L’Oréal Brandstorm világverseny regionális (cseh, magyar, szlovák) döntőjében, Pozsonyban a Pécsiközgáz Applied Management MSc-s hallgatói, Weirong Mo, Linda Peter, Tshephisho Pelwane Selatole által alkotott csapat első helyezést ért el.

Projektjük fókuszában egy olyan koncepció kifejlesztése állt, amely a jövő bőrápolási élményét nyújtja az egészségtudatos fogyasztók számára. Felkészítő tanáruk Lányi Beatrix, a Marketing és Turizmus Intézet munkatársa volt. 2019. május 23-án kerül sor a Párizsban megrendezett világdöntőre, ahol a csapat képviseli egyetemünket.

Idén összesen 210 hallgató, vagyis 70 csapat jelentkezett a versenyre. Közülük 16 csapat vehetett részt a pozsonyi regionális döntőn. A feladat az egészségtudatos fogyasztóknak szóló áttörő, innovatív bőrápolási élmény megtervezése volt. Az ötletnek kapcsolódnia kellett az Aktív Kozmetika Divízióüzleti modelljéhez és márkáihoz. A zsűri innovatív, digitális és fenntartható megoldásokat várt - áll közleményben.

A regionális fordulón a  Pécsiközgázos L’Oréal FaceTech csapat nyert, ötletük egy szilikonból készült, fenntartható, újrahasználható, okos arcmaszk volt, melynek digitális szenzorai az arcbőrt területenként, az arcbőr igényeinek megfelelően hidratálják, míg a hozzá kapcsolódó alkalmazás bőrápolási és sminktanácsokkal is ellátja a felhasználókat. A döntő tétje igen nagy, ugyanis ha az ő ötletük tetszik leginkább a zsűrinek, 3 hónapos gyakornoki programot tölthetnek el a Station F startupnál, Párizsban.

Hallgatóink izgatottan várják a párizsi utat, hiszen ez egy rendkívüli lehetőség számukra, és szinte alig hiszik el, hogy ők jutottak tovább. Elmondásuk szerint az első pillanatban döbbenten álltak az eredmény előtt, de azóta természetesen már sikerült feldolgozniuk a sikert, és készülnek a következő megmérettetésre. Ezúton is sok sikert kívánunk nekik és természetesen gratulálunk az elért eredményükhöz!

Kapcsolódó Híreink

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Jövőképzés Nyári Egyetem 2019

Csobbanj velünk! Szedd fel a horgonyt a kifogások tengerén!

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting..

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..