fbpx IAB Hungary szakdolgozat verseny - felhívás | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

IAB Hungary szakdolgozat verseny - felhívás

2019. március 8. 13:42

Az IAB Hungary díjazza a legjobb szakdolgozatokat!

Díjat alapított az IAB Hungary és 2019. március 31-ig várja a tavaly elkészült és megvédett záródolgozatokat a digitális média, marketing, kommunikáció területén.

Évek óta egyre több szakdolgozat foglalkozik a digitális világ marketing, kommunikációs, média kérdéseivel, amelyek között számos értékes, hasznos elemzés, tanulmány is szerepel. Az IAB Hungary mint a digitális kommunikáció hazai szakmai szervezete fontosnak tartja, hogy támogatást nyújtson mindazon hallgatóknak, oktatóknak, akik ezzel a területtel foglalkoznak – éppen ezért egy nyitott pályázatot hirdetünk számukra.

A másik, nem titkolt célunk a versennyel, hogy az iparág munkaadóit és pályakezdőit összeköthessük egymással, teret adva az ismerkedésre, az új szemléletek, megállapítások, témák megvitatására.

Mindezekre kiváló platform egy szakmai verseny, amelyre bármely frissen végzett hallgató pályázhat az iab.hu/legjobb-szakdolgozat/ oldalon. A pályázatban csak a legszükségesebb adatokat kell megadni – és természetesen feltölteni magát a dolgozatot. Minden kategóriában várjuk a dolgozatokat, így az alapszakos, mesterszakos és a feletti záródolgozatokat is szeretnénk díjazni.

Terveink szerint az eredményhirdetésre 2019. április-májusban kerülhet sor. Első alkalommal a 2017. január – 2018. július 31. között megvédett dolgozatokat várjuk, majd idén ősztől áttérünk az akadémiai évenkénti díjazásra és az őszi eredményhirdetésre. A győztesek és oktatóik pénzjutalomban részesülnek

Pályázz dolgozatoddal – csatlakozz a digitális iparág szakmai közösségéhez!

iab.hu/legjobb-szakdolgozat/

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..