fbpx Járványkutatások Magyarországon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Járványkutatások Magyarországon

2020. június 2. 15:04

Oktatónk, Jarjabka Ákos kutatása a 19 elemből álló, hazai, COVID-dal kapcsolatos társadalomkutatási listán. 

A TÁRKI adatbank az elmúlt hetekben összegyűjtötte azok nevét, akik a járvánnyal kapcsolatos társadalomtudományi kutatásba kezdtek Magyarországon. Az alábbi honlapon összegyűjtött nevek és témák mellett hasznos linkek is találhatók, ahol a kutatásokról bővebben is olvashatnak az érdeklődök: https://adatbank.tarki.hu/en/covid-19-research-in-hungary/

Oktatónk, Dr. Jarjabka Ákos szerzőtársaival "Non-personal education, home office and remote work situation assessment and future visions at UP" címmel készített munkája a COVID 19 egy igen érdekes aspektusát vizsgálta meg, méghozzá egyetemünk vonatkozásában. A kutatáshoz a továbbiakban is sok sikert kívánunk!

 

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.