Kezdő lépések a Pécsiközgázon

2020. augusztus 31. 12:42

Kedves Elsőévesek!

 

Szeretnénk Nektek megkönnyíteni a tanévkezdést, hiszen rengeteg újdonsággal találkozhattok az idei, igen különleges, kihívásokkal teli évben.

Nagy Norbert a Tanulmányi Osztály vezetője kalauzol el benneteket a félévkezdés útvesztőjében a legfontosabb kezdő lépéseket bemutató videósorozatában.

Az első videó Karunk honlapját mutatja be, kitérve a legfontosabb honlapfülekre és menüpontokra. Azonban azt fontos kiemelnünk, hogy a videókban szereplő információk a 2020. augusztusi állapotokat tükrözik, így a jelenlegi, nap mint nap változó helyzetben fontos, hogy folyamatosan nyomon kövessétek honlapunkat és Facebook oldalunkat is, ahol azonnal értesítünk benneteket az esetleges változásokról!

 

A második videóban az egyik legfontosabb felületről van szó, méghozzá a Neptunról, és az ottani teendőkről a félév elején, beiratkozásról, a beiratkozási lap kitöltéséről, valamint arról, hogy mikor sikeres a beiratkozási lap kitöltése. Bízunk abban, hogy ezen videó segítségével ez sem okoz majd problémát nektek!

 

 

Amennyiben a legfontosabb első lépéseken túl vagytok, a következő igen fontos félév eleji teendő a tantárgyfelvétel. Természetesen ehhez is készítettünk egy útmutatót, amelyben lépésről lépésre végigvesszük, hogyan érdemes nekiállni a félév talán legfontosabb mozzanatának, az órarend összeállításnak és a tantárgyak felvételének.

 

 

Negyedik videónkban a Teams felületét mutatja be Nagy Norbert, hogy már az első pillanatban is igazán profik legyetek, és le ne maradjatok az első órák első perceiről az esetleges kérdéseitek vagy felmerülő problémák miatt - ráadásul aki nem a személyes megjelenést választotta, már az Orientációs napon is ezt a felületet fogja használni

 

 

Amennyiben további kérdéseitek lennének, ne féljetek feltenni őket, keressetek minket bátran! 

Mindemellett pedig kövessetek minket felületeinken, hiszen további videókkal is készülünk, hiszen a kör még nem zárult be, továbbra is rengeteg újdonság van, amire érdemes odafigyelni!

Kapcsolódó Híreink

Újabb nemzetközi akkreditációs siker a KTK-n: EFMD BSIS label

A Közgazdaságtudományi Kar a tavalyi évben újabb 5 évre kiérdemelt EFMD programakkreditáció után újabb jelentős lépést..

Pécsiközgáz Bootcamp 2024

A Pécsiközgáz újra meghirdeti nyári táborát olyan gimnáziumi diákok számára, akik érdeklődnek a közgazdász képzések..

Hackathon 2024

Március 20-21. között került megrendezésre a Simonyi Hackathon ötletverseny a Fenntarthatósági Központ és a Hidrogén..

WoP week

Megrendezésre került a WoP Week (World of Practice Week) március 18-22. között, melynek keretében 20 vállalati partner..

ReSem Kutatói Szeminárium a KTK-n

Mestersége címere: A.I. A Mesterséges Intelligencia, MI, avagy divatos nevén az AI volt a fő témája a Pécsi..

PTE szimulációs Kupa - verseny felhívás 2024 tavasz

A verseny az EcoSim online szimulációját veszi alapul. A szimuláció során egy virtuális tech vállalatot kell irányítani..

Díszoklevél igénylés

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben 50 éve diplomát szerzett közgazdász végzettségű egykori hallgatók..

BGE Gazdasági Szaknyelvi Vizsga

A jelentkezők középfokú egynyelvű gazdasági szakmai nyelvvizsga A szóbeli, B írásbeli és C komplex típusát választhatják..