fbpx Kezdő lépések a Pécsiközgázon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kezdő lépések a Pécsiközgázon

2020. augusztus 31. 12:42

Kedves Elsőévesek!

 

Szeretnénk Nektek megkönnyíteni a tanévkezdést, hiszen rengeteg újdonsággal találkozhattok az idei, igen különleges, kihívásokkal teli évben.

Nagy Norbert a Tanulmányi Osztály vezetője kalauzol el benneteket a félévkezdés útvesztőjében a legfontosabb kezdő lépéseket bemutató videósorozatában.

Az első videó Karunk honlapját mutatja be, kitérve a legfontosabb honlapfülekre és menüpontokra. Azonban azt fontos kiemelnünk, hogy a videókban szereplő információk a 2020. augusztusi állapotokat tükrözik, így a jelenlegi, nap mint nap változó helyzetben fontos, hogy folyamatosan nyomon kövessétek honlapunkat és Facebook oldalunkat is, ahol azonnal értesítünk benneteket az esetleges változásokról!

 

A második videóban az egyik legfontosabb felületről van szó, méghozzá a Neptunról, és az ottani teendőkről a félév elején, beiratkozásról, a beiratkozási lap kitöltéséről, valamint arról, hogy mikor sikeres a beiratkozási lap kitöltése. Bízunk abban, hogy ezen videó segítségével ez sem okoz majd problémát nektek!

 

 

Amennyiben a legfontosabb első lépéseken túl vagytok, a következő igen fontos félév eleji teendő a tantárgyfelvétel. Természetesen ehhez is készítettünk egy útmutatót, amelyben lépésről lépésre végigvesszük, hogyan érdemes nekiállni a félév talán legfontosabb mozzanatának, az órarend összeállításnak és a tantárgyak felvételének.

 

 

Negyedik videónkban a Teams felületét mutatja be Nagy Norbert, hogy már az első pillanatban is igazán profik legyetek, és le ne maradjatok az első órák első perceiről az esetleges kérdéseitek vagy felmerülő problémák miatt - ráadásul aki nem a személyes megjelenést választotta, már az Orientációs napon is ezt a felületet fogja használni

 

 

Amennyiben további kérdéseitek lennének, ne féljetek feltenni őket, keressetek minket bátran! 

Mindemellett pedig kövessetek minket felületeinken, hiszen további videókkal is készülünk, hiszen a kör még nem zárult be, továbbra is rengeteg újdonság van, amire érdemes odafigyelni!

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..