Kiírásra került az Alma Mater Ösztöndíj

2023. január 25. 14:19

A szociális kedvezménnyel kapcsolatban változás történt.

A szociális kedvezménnyel kapcsolatban változás történt, mivel a szociális kedvezményre pályázó hallgatóknak ezentúl két kérvényt szükséges kitölteni. Először a pályázónak a Szociális helyzetfelmérő adatlapot szükséges kitöltenie, és leadnia, majd, ezután válik jogosulttá a KTK-Alma Mater Szociális Ösztöndíj adatlap 2022/23/2 kérvény kitöltésére (azaz a Neptun nem fogja addig megengedni kitölteni ez utóbbit, amíg a szociális helyzetfelmérő nincs kitöltve, leadva).

Felhívjuk a szociális kedvezményre pályázók figyelmét továbbá arra, hogy, visszatérve a hagyományokhoz, mind a két kérvényt ki kell a pályázónak nyomtatnia, aláírnia, és, a szükséges mellékletekkel együtt azokat a Tanulmányi osztályon leadnia (a mintakérvények és a kitöltési útmutató a Kari weben lesz elérhető).

A pályázatokat 2023.01.25-2023.02.13. 12 óráig lehet beadni. Kérem, mielőtt kitöltené és leadná a kérvényt, olvassa el a vonatkozó, 3/2022. sz. Dékáni utasítást.

 

Az egyéb költségtérítési kedvezménnyel kapcsolatos pályázatokat csak elektronikus úton, a Neptun Tanulmányi Rendszeren keresztül lehet leadni az Ügyintézés/Kérvények/KTK-Kérvény egyéb költségtérítési kedvezmény igénybevételére (csatolva az esetlegesen szükséges dokumentumokat).

A tanulmányi kedvezmény/ösztöndíj vonatkozásában továbbra sem szükséges pályázni, az automatikusan kerül megállapításra a vonatkozó Dékáni utasítás alapján.

Kapcsolódó Híreink

Újabb kitüntetéseket kaptak oktatóink

A Kulturális és Innovációs miniszter nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Magyar Érdemrend kitüntetéseket adott át..

Újabb 5 évre a nemzetközi élmezőnyben a PTE Közgazdaságtudományi Kara

Örömmel és büszkeséggel adunk hírt arról, hogy Karunk sikeresen hosszabbította meg a 2020-ban – első vidéki egyetemként..

Vezetés és bizalom Konferencia

Vezetés és bizalom Avagy a felsőoktatási vezetőfejlesztés jövője

PhD online nyílt nap

A PTE Doktorandusz Önkormányzata idén is megszervezi a korábbi években hagyományossá vált PTE PhD Nyílt Napot azzal a..

BGE Gazdasági Szaknyelvi Vizsga

A jelentkezők középfokú egynyelvű gazdasági szakmai nyelvvizsga A szóbeli, B írásbeli és C komplex típusát választhatják..

Életmű díjat kapott Dr. László Gyula

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Életmű díjjal ismerte el Dr. László Gyula professor emeritust.

Sikeresen zárult a Hackathon

A Simonyi BEDC által szervezett Simonyi Hackathon ebben a félévben 2023. február 24-25-én került megrendezésre karunkon..

Újabb oktatói siker!

Ezúttal a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara díját vehette át Karunk oktatója.