fbpx Lezajlott a XIII. Pécsi Pénzügyi Napok | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Lezajlott a XIII. Pécsi Pénzügyi Napok

2019. május 2. 08:40

2019. április 25-26-án megrendezésre került a XIII. Pécsi Pénzügyi Napok.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a Penta Unió Zrt., a Cultura Oeconomica Alapítvány és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete közös szervezésében a szakmai szervezetek Magyar Közgazdasági Társaság, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Penta Akadémia Alapítvány és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával széles spektrumú szakmai programkínálat és nívós előadások gazdagították az eseményt.

 

Idén először a Pénzügy és Számvitel Intézet külön szekció szervezésével csatlakozott a rangos rendezvényhez, mely keretében a „Pénzügykutatás és –oktatás” szekción belül 29 előadásból 12-t az ország legkülönbözőbb felsőoktatási intézményeiből érkezett oktatók, szakemberek tartották. Tematikailag a fiskális politikától, a vállalatfinanszírozáson, a tőkepiacokon, az oktatásmódszertanon, a FinTech-en át az időskori döntéshozatalig széles volt a paletta.

 

Köszönettel tartozunk a szervezőbizottság tagjainak –  Rádóczy Klaudiának, Posza Alexandrának és Kleschné Csapi Viviennek – akik teljes odaadással biztosították a szakmai háttértámogatást, továbbá a Marketing Irodának is. Külön öröm volt, hogy intézetközi kooperációként PSZI-n kívüli előadás is megjelent a karról. Köszönjük mindenkinek, aki előadóként, szekcióelnökként vagy résztvevőként megtisztelte az eseményt. 

Kapcsolódó Híreink

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Jövőképzés Nyári Egyetem 2019

Csobbanj velünk! Szedd fel a horgonyt a kifogások tengerén!

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting..

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..