fbpx Lezajlott a XIII. Pécsi Pénzügyi Napok | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Lezajlott a XIII. Pécsi Pénzügyi Napok

2019. május 2. 08:40

2019. április 25-26-án megrendezésre került a XIII. Pécsi Pénzügyi Napok.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a Penta Unió Zrt., a Cultura Oeconomica Alapítvány és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete közös szervezésében a szakmai szervezetek Magyar Közgazdasági Társaság, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Penta Akadémia Alapítvány és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával széles spektrumú szakmai programkínálat és nívós előadások gazdagították az eseményt.

 

Idén először a Pénzügy és Számvitel Intézet külön szekció szervezésével csatlakozott a rangos rendezvényhez, mely keretében a „Pénzügykutatás és –oktatás” szekción belül 29 előadásból 12-t az ország legkülönbözőbb felsőoktatási intézményeiből érkezett oktatók, szakemberek tartották. Tematikailag a fiskális politikától, a vállalatfinanszírozáson, a tőkepiacokon, az oktatásmódszertanon, a FinTech-en át az időskori döntéshozatalig széles volt a paletta.

 

Köszönettel tartozunk a szervezőbizottság tagjainak –  Rádóczy Klaudiának, Posza Alexandrának és Kleschné Csapi Viviennek – akik teljes odaadással biztosították a szakmai háttértámogatást, továbbá a Marketing Irodának is. Külön öröm volt, hogy intézetközi kooperációként PSZI-n kívüli előadás is megjelent a karról. Köszönjük mindenkinek, aki előadóként, szekcióelnökként vagy résztvevőként megtisztelte az eseményt. 

Kapcsolódó Híreink

Work in Greece!

That is what Job Trust has been offering to thousands of students for the last 14 years.

MNB kiválósági ösztöndíj

Az előző tanévben sikerrel megvalósított MNB kiválósági ösztöndíjprogram után a Magyar Nemzeti Bank a 2019/20-as tanévre is támogatást nyújt a jó..

Mirjana Sekicki előadása Karunkon

A karunkon működő the CoRe lab (Fogyasztói Magatartáskutató Központ) meghívásának eleget téve a mai napon vendégünk volt Mirjana Sekicki a Tobii Pro..

6. Országos Városmarketing Verseny felhívás

Immár hatodik alkalommal hirdetik meg az „Együttműködve versenyezni!" - ORSZÁGOS VÁROSMARKETING VERSENYT.