fbpx Nemzetiségekért díjat kapott Dr. Jarjabka Ákos | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Nemzetiségekért díjat kapott Dr. Jarjabka Ákos

2019. január 25. 09:48

A Baranya Megyei Önkormányzat 64/2018. (VI.21.) határozatával úgy döntött, hogy Dr. Jarjabka Ákos Intézetigazgató Úrnak „Nemzetiségekért díj”-at adományoz, a Diaszpóra Programban végzett, a kisebbségi szórvány és diaszpóra helyzetben lévők magyar identitásának megőrzése érdekében végzett szakmai tevékenységének elismeréséül. A díj átadására 2018. október 12-én tartandó Megyenapi ünnepségen került sor.

A Diaszpóra Hálózat célja, hogy a tömb-, szórvány- és diaszpórában élő magyarság identitásának megőrzését, az egymás közti kapcsolatok kialakítását, fejlesztését és közös programok indítását, szervezését lássa el a Pécsi Tudományegyetem és az együttműködő partnerek aktív közreműködésével. Dr. Jarjabka Ákosnak ezúton is gratulálunk az elismeréshez és a továbbiakban is sikeres munkát kívánunk!

Kapcsolódó Híreink

Dékáni szünet szeptember 26-án

Tisztelt Hallgatók, Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kar Dékánja dékáni szünetet rendelt el a 2019. szeptember 26-i (csütörtöki) tanítási nap..

Work in Greece!

That is what Job Trust has been offering to thousands of students for the last 14 years.

MNB kiválósági ösztöndíj

Az előző tanévben sikerrel megvalósított MNB kiválósági ösztöndíjprogram után a Magyar Nemzeti Bank a 2019/20-as tanévre is támogatást nyújt a jó..

Mirjana Sekicki előadása Karunkon

A karunkon működő the CoRe lab (Fogyasztói Magatartáskutató Központ) meghívásának eleget téve a mai napon vendégünk volt Mirjana Sekicki a Tobii Pro..