fbpx Nemzetiségekért díjat kapott Dr. Jarjabka Ákos | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Nemzetiségekért díjat kapott Dr. Jarjabka Ákos

2019. január 25. 09:48

A Baranya Megyei Önkormányzat 64/2018. (VI.21.) határozatával úgy döntött, hogy Dr. Jarjabka Ákos Intézetigazgató Úrnak „Nemzetiségekért díj”-at adományoz, a Diaszpóra Programban végzett, a kisebbségi szórvány és diaszpóra helyzetben lévők magyar identitásának megőrzése érdekében végzett szakmai tevékenységének elismeréséül. A díj átadására 2018. október 12-én tartandó Megyenapi ünnepségen került sor.

A Diaszpóra Hálózat célja, hogy a tömb-, szórvány- és diaszpórában élő magyarság identitásának megőrzését, az egymás közti kapcsolatok kialakítását, fejlesztését és közös programok indítását, szervezését lássa el a Pécsi Tudományegyetem és az együttműködő partnerek aktív közreműködésével. Dr. Jarjabka Ákosnak ezúton is gratulálunk az elismeréshez és a továbbiakban is sikeres munkát kívánunk!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.