fbpx Nemzetiségekért díjat kapott Dr. Jarjabka Ákos | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Nemzetiségekért díjat kapott Dr. Jarjabka Ákos

2019. január 25. 09:48

A Baranya Megyei Önkormányzat 64/2018. (VI.21.) határozatával úgy döntött, hogy Dr. Jarjabka Ákos Intézetigazgató Úrnak „Nemzetiségekért díj”-at adományoz, a Diaszpóra Programban végzett, a kisebbségi szórvány és diaszpóra helyzetben lévők magyar identitásának megőrzése érdekében végzett szakmai tevékenységének elismeréséül. A díj átadására 2018. október 12-én tartandó Megyenapi ünnepségen került sor.

A Diaszpóra Hálózat célja, hogy a tömb-, szórvány- és diaszpórában élő magyarság identitásának megőrzését, az egymás közti kapcsolatok kialakítását, fejlesztését és közös programok indítását, szervezését lássa el a Pécsi Tudományegyetem és az együttműködő partnerek aktív közreműködésével. Dr. Jarjabka Ákosnak ezúton is gratulálunk az elismeréshez és a továbbiakban is sikeres munkát kívánunk!

Kapcsolódó Híreink

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Jövőképzés Nyári Egyetem 2019

Csobbanj velünk! Szedd fel a horgonyt a kifogások tengerén!

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting..

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..