fbpx Online szülői fórum | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Online szülői fórum

2020. május 13. 10:30

A PTE Közgazdaságtudományi Kar május 30-án (szombaton) 10 órától online szülői fórumot tart az idei felvételi eljárással kapcsolatban.

Többek között olyan témákat fogunk érinteni, mint a július 9-ig esedékes adatmódosítás és dokumentumpótlás, továbbá a koronavírus miatt várható, esetleges változások a szeptemberi évkezdésben.

Kérdéseit a fórum során is felteheti, de már a regisztrációs felületen is megadhatja azokat, hogy az előadók fel tudjanak készülni minden Ön(öke)t érdeklő témából.

Az online szülői fórum a Microsoft Teams alkalmazásában fog megvalósulni, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációs határidő: május 28. (csütörtök) 14 óra

REGISZTRÁCIÓ

 

Technikai információk:

A regisztráció során kérjük, olyan email címet adjon meg, amit rendszeresen használ, ugyanis erre a címre fogjuk elküldeni Önnek a fórum meghívóját.

  • Amennyiben Ön már rendelkezik Microsoft profillal, úgy érdemes azt az emailt címet megadnia.
  • Amennyiben nincs, az sem jelent problémát, ugyanis a megadott email címre a rendszer automatikusan létrehoz Önnek egy profilt. Kérjük, a profil létrehozása során megadott jelszót ne felejtse el, ugyanis annak megújításában mi nem tudunk Önnek segíteni.

Miután csatlakozott a csoporthoz, egy eseménymeghívót is küldünk Önnek. Az eseményhez való csatlakozás után részt tud venni a fórumon és személyesen is felteheti kérdéseit a tájékoztató előadást követően. Technikai kérdések esetén a kapcsolat [at] ktk.pte.hu email címen tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

 

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk a fórumon!

Kapcsolódó Híreink

2021. SZEPTEMBERI KEZDÉSSEL MEGHIRDETETT SZAkjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2021. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

PONTSZÁMÍTÁS A FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEN VÉGZETTEKNEK

A 2021/22-es felvételi időszakban lényegi változás fog életbe lépni a Felsőoktatási Szakképzésen oklevelet szerzett hallgatóink számára. A tavalyi..

Alma Mater Ösztöndíjprogram - Pályázati kiírás

A Közgazdaságtudományi Kar vezetése a 2020/2021-es tanév II. félévére is meghirdeti Pécsiközgáz Alma Mater Ösztöndíj Programját.

CSATLAKOZZ AZ OTP BANK CSAPATÁHOZ

Ha végzős egyetemi hallgatóként, tanulmányaid mellett szeretnél az OTP Banknál dolgozni, akkor köztük a helyed!