fbpx Online szülői fórum | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Online szülői fórum

2020. május 13. 10:30

A PTE Közgazdaságtudományi Kar május 30-án (szombaton) 10 órától online szülői fórumot tart az idei felvételi eljárással kapcsolatban.

Többek között olyan témákat fogunk érinteni, mint a július 9-ig esedékes adatmódosítás és dokumentumpótlás, továbbá a koronavírus miatt várható, esetleges változások a szeptemberi évkezdésben.

Kérdéseit a fórum során is felteheti, de már a regisztrációs felületen is megadhatja azokat, hogy az előadók fel tudjanak készülni minden Ön(öke)t érdeklő témából.

Az online szülői fórum a Microsoft Teams alkalmazásában fog megvalósulni, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációs határidő: május 28. (csütörtök) 14 óra

REGISZTRÁCIÓ

 

Technikai információk:

A regisztráció során kérjük, olyan email címet adjon meg, amit rendszeresen használ, ugyanis erre a címre fogjuk elküldeni Önnek a fórum meghívóját.

  • Amennyiben Ön már rendelkezik Microsoft profillal, úgy érdemes azt az emailt címet megadnia.
  • Amennyiben nincs, az sem jelent problémát, ugyanis a megadott email címre a rendszer automatikusan létrehoz Önnek egy profilt. Kérjük, a profil létrehozása során megadott jelszót ne felejtse el, ugyanis annak megújításában mi nem tudunk Önnek segíteni.

Miután csatlakozott a csoporthoz, egy eseménymeghívót is küldünk Önnek. Az eseményhez való csatlakozás után részt tud venni a fórumon és személyesen is felteheti kérdéseit a tájékoztató előadást követően. Technikai kérdések esetén a kapcsolat [at] ktk.pte.hu email címen tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

 

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk a fórumon!

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..