fbpx Online szülői fórum | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Online szülői fórum

2020. május 13. 10:30

A PTE Közgazdaságtudományi Kar május 30-án (szombaton) 10 órától online szülői fórumot tart az idei felvételi eljárással kapcsolatban.

Többek között olyan témákat fogunk érinteni, mint a július 9-ig esedékes adatmódosítás és dokumentumpótlás, továbbá a koronavírus miatt várható, esetleges változások a szeptemberi évkezdésben.

Kérdéseit a fórum során is felteheti, de már a regisztrációs felületen is megadhatja azokat, hogy az előadók fel tudjanak készülni minden Ön(öke)t érdeklő témából.

Az online szülői fórum a Microsoft Teams alkalmazásában fog megvalósulni, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációs határidő: május 28. (csütörtök) 14 óra

REGISZTRÁCIÓ

 

Technikai információk:

A regisztráció során kérjük, olyan email címet adjon meg, amit rendszeresen használ, ugyanis erre a címre fogjuk elküldeni Önnek a fórum meghívóját.

  • Amennyiben Ön már rendelkezik Microsoft profillal, úgy érdemes azt az emailt címet megadnia.
  • Amennyiben nincs, az sem jelent problémát, ugyanis a megadott email címre a rendszer automatikusan létrehoz Önnek egy profilt. Kérjük, a profil létrehozása során megadott jelszót ne felejtse el, ugyanis annak megújításában mi nem tudunk Önnek segíteni.

Miután csatlakozott a csoporthoz, egy eseménymeghívót is küldünk Önnek. Az eseményhez való csatlakozás után részt tud venni a fórumon és személyesen is felteheti kérdéseit a tájékoztató előadást követően. Technikai kérdések esetén a kapcsolat [at] ktk.pte.hu email címen tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

 

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk a fórumon!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.