fbpx Pénz7 - Fintelligence Pénzügyi Konferencia | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pénz7 - Fintelligence Pénzügyi Konferencia

2019. március 5. 17:35

Az elmúlt héten, 201*. február 28-án Karunk a Fintelligence Pénzügyi Edukációs konferenciával csatlakozott az öt éve indult nemzetközi Pénz7 kezdeményezéshez.

A konferencia sokrétű, elismert szakmai résztvevői körében köszönthettük az Adóügyekért felelős államtitkárt, a Magyar Nemzeti Bank alelnökét, a Takarékbank Központi Kabinet igazgatóját, a Budapesti Értéktőzsde, az Országos Betétbiztosítási Alap, az Állami Számvevőszék, a Befektető-védelmi Alap, a BISZ és az Önkéntes Pénztárok Országos Szövetsége vezető tisztségviselőit, valamint a Sumy State University és az Európai és Magyar Bankszövetség vezetőit. A hallgatóság a Karunk érdeklődő hallgatóiból, kollégáiból, az Magyar Könyvvizsgálói Kamara és Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tagjaiból valamint bankár kollégák köréből került ki.

Az előadások rendkívül sokrétűek – és a visszajelzések alapján – érdekesek és figyelemfelkeltők voltak.

A Magyar Bankszövetség által alapított „Pénzügyi kultúra nagykövete” díj kiosztására is sor került. Ezúton is gratulálunk karunk Dékánjának, dr. Schepp Zoltánnak és karunk oktatójának, dr. Pintér Évának a díjhoz!  

A konferencia sikeréhez nagyban hozzájárult a Kar és a Pénzügy Számvitel Intézek kollégáinak, PhD hallgatóinak, és hallgatóinknak a közreműködése, amelyet ezúttal is köszönünk!

 
EFOP-3.6.1-16-2016-00004
Átfogó fejlesztések a Pécsi Tudományegyetemen az intelligens szakosodás megvalósítása érdekében

Kapcsolódó Híreink

Work in Greece!

That is what Job Trust has been offering to thousands of students for the last 14 years.

MNB kiválósági ösztöndíj

Az előző tanévben sikerrel megvalósított MNB kiválósági ösztöndíjprogram után a Magyar Nemzeti Bank a 2019/20-as tanévre is támogatást nyújt a jó..

Mirjana Sekicki előadása Karunkon

A karunkon működő the CoRe lab (Fogyasztói Magatartáskutató Központ) meghívásának eleget téve a mai napon vendégünk volt Mirjana Sekicki a Tobii Pro..

6. Országos Városmarketing Verseny felhívás

Immár hatodik alkalommal hirdetik meg az „Együttműködve versenyezni!" - ORSZÁGOS VÁROSMARKETING VERSENYT.