fbpx Prezentációs versenyen Karunk hallgatója | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Prezentációs versenyen Karunk hallgatója

2019. június 5. 09:42

A 2019. június 4-én tartott OTDK prezentációs verseny elődöntőjén Karunk hallgatója, Szabó Máté az első helyen végzett.

Az idén karunk által megrendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencián a 45 tagozatban megtartott összes prezentáció közül a tagozati elnökök négyet jelöltek meg kiemelkedőnek. E négy hallgató a tegnapi napon a szakbizottsági ülés után, egy zsűri előtt megtartotta a minden eldöntő versenyét. Ennek eredményeképpen a Közgazdasági Szekció összes prezentációjából az első helyezést Karunk hallgatója, Szabó Máté érte el.

Hallgatónk a versenyen a Gazdaságtörténet - Közgazdasági elmélettörténet tagozat versenyét nyerte meg. Szabó Máté jelenleg a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola első éves hallgatója Eredményével jogot szerzett arra, hogy az összes tudományágat (vagyis 16 szekciót) jelentő, a Magyar Tudományos Akadémián június 13-án rendezendő prezentációs versenyen ő képviselhesse az országos közgazdasági verseny hallgatóságát. Hasonló Pécsiközgázos sikerre legutóbb 2015-ben volt példa, amikor szintén egy gazdaságtörténettel foglalkozó (most már szintén doktorandusz) hallgatónk, Pelles Márton nyert, és mehetett tovább az országos össztudományos versenyre.

Ezúton is gratulálunk Máténak a sikeréhez, és sok sikert kívánunk a június 13-ai megmérettetéshez!

Kapcsolódó Híreink

Egy hétre átvették az uralmat a vállalatok a Pécsiközgázon

2019. november 4. és 9. között került megrendezésre az első World of Practice Week, másnéven #WOPWeek a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi..

Hugh Sherman karunk díszdokora lett

A Pécsi Tudományegyetem a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából rendezett ünnepi szenátusi ülésén három új díszdoktort avatott.

Dr. Kaposi Zoltán az OTDT mestertanári oklevelét kapta

2019. október 31-én karunk oktatója, Dr. Kaposi Zoltán az OTDT mestertanári oklevelében részesült.

Job offer - WFL Publisher Ltd.

Administration / Office management position by WFL Publisher Ltd.